JOBBARDAG NUMMER TVÅ

Gud vilket dystert höstväder det är. Det är sådant slöseri då just denna tiden på hösten är så fantastisk fin om bara solen fick skina lite. Så idag drömmer jag mig bort till de fantastiska stränderna, solen och värmen i Filippinerna. Det var i alla fall supermysigt att jobba igår, jag har nog inte riktigt förstått hur mycket jag saknat att jobba med blommor. Så jag satte upp mig på ett extrapass idag också och jobbar sju dagar framåt. Eftersom att jag jobbar hela den här veckan så tänkte jag ha ett litet tema här i bloggen där jag lägger upp något fint ur butiken varje dag och skriver lite om det så att ni får lite inredningsinspiration, vad tycker ni om det? 🙂

What a gloomy autumn weather it is outside. It’s such a waste when this particular time of fall is so beautiful if only the sun shone a little. So today I dream myself away to the beautiful beaches, the sun and heat in the Philippines. Anyway, it was great to work yesterday, I had not quite realized how much I missed working with flowers. So I took an extra shift today too and then I work until wednesday. Since I will work for seven days now I thought I’d have a small theme in the blog during these days where I post something nice from the store every day and write something about it so that you get some interior inspiration, what do you think about that? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tummen upp för det! 😀

  . 2012-10-19 19:28:50
  Svara
 • Vilken härlig bild! 🙂

  Sofia 2012-10-18 18:32:22 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny! Vet du var man kan köpa boken Veckans outfit ? Jag skall nämligen till Stockholm snart och vill jätte gärna hitta boken ! (:
  tacksam för svar (;

  Alexandra 2012-10-18 15:48:43
  Svara
 • Hejj Fanny vet du var man kan köpa boken veckans outfit? Ja ska till stockholm snart och skulle så gärna vilja ha boken! 🙂 Tacksam för svar (;

  Alexandra 2012-10-18 15:47:23
  Svara
 • Underbar bild!

  jenny 2012-10-18 13:08:36 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Jättekul 😀

  Milla 2012-10-18 12:55:15
  Svara
 • Fan vilken snygg bild!

  annayellowbanana 2012-10-18 12:34:27 http://annayellowbanana.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!