NIGHTRIDER

Här är mina nya skor från Sarenza! Jag tycker att det var en riktigt häftig 80-talskänsla över dem med platån och glittret men samtidigt blir dom inte för mycket. Gillar ni dem?

Ååååh jag är så irriterad just nu. Min närverkskabel har gått sönder så nu är mitt internet så segt så att jag inte kommer någonstans med någonting. Jag har suttit i över tre timmar och försökt med dessa två bilder nu! Det hela slutade med att jag nu sitter på golvet och har kopplat ur internetkabeln ur modemet och satt den i min dator istället…. haha. Det kommer nog vara lagom populärt när resten av familjen kommer hem i eftermiddag, men det är ett senare problem! Nu ska jag snart iväg till jobbet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!