UF STOCKHOLM KICKOFF

Godmorgon! Gud, jag kommer inte ens ihåg när jag gick upp såhär tidigt sist. Men nu är jag i alla fall helt klar och redo att åka iväg till Älvsjömässan där jag och mitt gamla UF-företag ska prata inför alla nya UF-elever i Stockholm. Bilden ovanför är från SM när vi hade hamnat i topp 4 och fick hålla vår företagspresentation inför tusentals människor och i direktsändning. Det känns verkligen som alldeles nyss. Hur som helst så ska jag börja röra på mig nu men till er som läser UF i Stockholm nu, vi ses idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Heej! Jag ska starta ett UF-företag tillsammans med mina vänner i år och jag undrar vad du tror det egentligen var som gjorde att ni vann hela uf? Alltså finns eran företagspresentation filmad så man kan få inspiration, ni verkade vara otroligt duktiga på just den biten! Kram! 🙂

    ELIN 2012-10-08 16:58:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!