MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU

Kavaj: Sonextyear, Linne: Zara, Jeans: Cheap Monday, Boots: Roots, Smycken: Lindex, Pilgrim & Guldfynd.

Jacket: Sonextyear, Top: Zara, Jeans: Cheap Monday, Boots: Roots, Jewelry: Lindex, Pilgrim & Guldfynd. 

Hej på er! Här har ni gårdagens outfit lite sent. Middagen igår var supermysig och vi blev kvar ett bra tag på kvällen så det blev bums i säng när vi var hemma. Idag ska jag läsa lite körkortsteori och sedan ska jag och mamma iväg till Överjärva Gård för att ta en lunch och kika lite i deras antikbutik. Jag tror att jag äntligen kommit fram till hur jag vill göra i lägenheten så nu är jag helt lyrisk och superivrig på att få börja fixa! Men det är inte långt kvar nu 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!