TIPSA MIG OM MINDRE BLOGGAR SOM FÖRTJÄNAR FLER LÄSARE

Jag fick lite önskemål från läsare och så hörde jag om att Tyra Sjöstedt hade gjort liknande så jag tänkte prova jag med. Även om jag inte har superduper mycket läsare så får det ju ändå en effekt. Ni får tipsa mig om mindre bloggar som förtjänar fler läsare, och då menar jag bloggare som verkligen anstränger sig och gör ett bra jobb på en proffsig nivå, inga mobilbilder i spegeln eller cambilder i varje inlägg. Det bör även vara någorlunda regelbunden uppdatering på bloggen. Så bomda kommentarsfältet med BRA tips och skriv en liten motivering så väljer jag ut 7 bloggar sedan som jag skriver lite om och länkar till här i bloggen, en om dagen i en vecka 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
161kommentarer
  • Här är en bättre länk 🙂

    http://karolinss.se

    Alma 2012-09-24 16:22:12
    Svara
  • KAROLINSS.SE !!

    Måste tipsa dig om min absoluta favoritblogg någonsin! Tjejen uppdatarar mycket och jag har följt bloggen i flera år, hon har så underbar stil och helt AMAZING bilder! Du måste bara kolla in hennes blogg, hon förjänar det verkligen.

    KAROLINSS.SE !!

    Alma 2012-09-24 12:04:01
    Svara
  • Hei! Jeg vet dette innlegget er litt gammelt, men vil gjerne tipse deg om min egen blogg!

    Jeg blogger om mote og mitt eget klesmerke, by Linda Jensen. Her legger jeg ut daglige innlegg om antrekk, mote, inspirasjon og en STOR del by Linda Jensen! 🙂

    Håper du vil ta deg en titt 🙂

    Linda Jensen - Fashion Designer 2012-09-22 17:12:27 http://bylindajensen.femelle.no
    Svara
  • http://linnealindblad.blogg.se/
    Linnea Lindblad, har tagit studenten i våras och lägger upp fina bilder på outfits och skriver väldigt fina texter. Bäst är när hon är i London! Hon skriver otroligt inspirerande och insiktsfullt, och trots att hon inte uppdaterar mer än några gånger i veckan så är det min favoritblogg!

    Sara 2012-09-22 10:47:25 http://sarakarinemilia.wordpress.com
    Svara
  • MIn blogg handlar om mig själv, elin pettersson en snart 17 årig tjej från skåne. Jag har sjukdomen anorexia och jag vågar skriva om känslor och det är vad jag gör. jag skriver om hur det är, helvetet som uppgångarna, sedan får vi inte glömma att jag är en vanlig person också.

    En person som är galen i mode, foto och att träffa vänner så en hel del sådant också. Och en och annan bild på pojken min också.

    det va min blogg, nu håller jag tummarna 🙂

    www.sssmiley.devote.se

    elin 2012-09-21 17:41:35 http://sssmiley.devote.se
    Svara
  • www.absolutevintage.blogg.se
    Jag vill tipsa om denna blogg för jag tycker den är härlig att läsa man blir glad, annorlunda skriva inlägg vilket är roligt. Och mycket fina och profsiga bilder!!

    Kram!

    emma 2012-09-20 20:16:33
    Svara
  • tycker dessa bloggar är bra: 😀

    fridawiman.devote.se

    feelingfree.devote.se

    lakeyours.devote.se

    seliiinaa.devote.se

    Nelly 2012-09-20 15:43:22
    Svara
  • Hej Fanny!
    Jag vill också vara egoistisk och tipsa om min egen blogg (saraebba.devote.se) tidigare har jag varit en så kallad ”period bloggare” men nu har jag fastnat på riktigt och älskar det, extra fint är det när man har fler besökare och statistiken stiger, det ger mig en adrenalin kick!
    Vad skriver jag om då? Jo mitt liv, visar outfits, musik tips, skriver om mina tankar (läs mer än gärna dem inläggen)
    Och tack på förhand, även om risken att du länkar just mig är väldigt liten så är jag tacksam för att chansen nu funnits och att jag tog mig den.
    Nä nu ska jag rusa till skolan, ha det fint och ta hand om dig!

    Sara 2012-09-20 07:12:33 http://Saraebba.devote.se
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om en blogg som jag hittade via din outfittävling för länge sedan, http://alexandrasmode. com 🙂 Mycket bilder, uppdaterar varje dag och så!

    Fredrika 2012-09-19 22:30:51
    Svara
  • Vilken rolig idé Fanny! Jag skulle jätte gärna vilja tipsa om min tvillingsysters blogg. Inte bara för att hon är den absolut bästa jag vet utan också för att hennes blogg är riktigt bra. Det är allt i från tips, bilder på sig själv, kläder och massa annat ”tjejigt” och kul. Jag tror detta skulle göra henne jätte glad om hon fick syn på sin egna blogg här då hon är flitig med att klicka sig in på din blogg.

    Hennes blogg är www.stylebylilli.blogg.se !!!

    Bonda 2012-09-19 18:11:28 http://nattstad.se/bonda
    Svara
  • hej vet inte om det är för sent att skriva, men kolla gärna in min blogg.

    Linda 2012-09-19 17:15:02 http://lindalovbrand.blogg.se
    Svara
  • Vet inte om det är för sent att skriva, men kolla gärna in min blogg. Har dock även en hel del mobilbilder för tillfället.

    Linda 2012-09-19 17:14:14 http://lindalovbrand.blogg.se
    Svara
  • kolla gärna in min blogg!!!!!!!!

    lovisa 2012-09-19 16:24:06 http://lovisa.blo.gg
    Svara
  • heeeej skriver om min egna blogg som jag haft sen december, mycket inspiration och foton, kläder och vill mest sprida glädje! Kolla gärna!
    www.pause.devote.se

    sara 2012-09-19 15:08:04 http://pause.devote.se
    Svara
  • Hej! Jag vill tipsa om min egna blogg som jag haft i ca 1,5 år 🙂 Jag fotar väldigt mycket och lägger upp bilder från min vardag och även härliga inspirationsbilder från andra modebloggar 🙂 Kolla gärna in den: beatricejohnsson.blogspot.com

    Beatrice 2012-09-19 14:05:17 http://beatricejohnsson.blogspot.com
    Svara
  • Hejsan! Som de flesta andra tänkte jag också ta min egen blogg som förslag. Har bloggat i 2 år nu på olika bloggportaler och ämnet har varit allt från vad jag håller på med om dagarna till mode men nu har jag äntligen stadgat mig på urbanstyle.se och vid ämnet mode. Älskar att blogga och skulle jätte gärna vilja få min blogg att synas och inte bara för mina vänner. I framtiden vill jag gärna blogga på proffs nivå och jag drömmer om ett yrke inom modebranchen. Hoppas du gillar den! 🙂 kram!

    Celine 2012-09-19 13:42:07 http://urbanstyle.se/fashionbyceline
    Svara
  • Försökte kommentera här innan men vet inte om det kom med.

    Men jag tänkte iallafall tipsa om mitt och mina två klasskompisars projektarbete. Vi går vårt sista år på frisör linjen. Bloggen är en sida för er som vill ha tips om hår tips och trix. Vi lägger upp bilder texter och lite inspiration. Vi ger tips om färger, produkter, frisyrer och massa annat. Tänkte att det var en unik chans för vårt projektarbete att komma framåt och lyckas med. Och sen får du ju mycket frågor om hår så då kan du ju bara kika in och läsa och sen svara på frågorna eller länka våran sida! ^

    Kika gärna in och kommentera! www.wehearthair.se

    Fanny 2012-09-19 12:58:04 http://www.wehearthair.se
    Svara
  • Hejsan! Skulle vilja tipsa om mitt och mina två klasskompisars projektarbete. Vårt projektarbete är en blogg/hemsida där vi vill förmedla tips och trix om håret för alla människor. Vi tipsar om allt från färg, frisyrer och produkter till våra egna favoriter. Tyckte detta var en unik chans för oss att komma framåt med vårt projektarbete. Och vi vet ju också att du brukar få endel hårfrågo och då kan du ju bara be de kika in hos oss och läsa om det.

    Gå gärna in och kika och lägg gärna in en kommentar. www.wehearthair.se

    wehearthair 2012-09-19 12:50:19 http://www.wehearthair.se
    Svara
  • Hejsan Fanny!

    Jag skulle vilja tipsa dig om min fina vän rebecca, som har drivit sin blogg i hela fyra år. Hon uppdaterar om massor med mode och sin vardag. Hon borde få stå i rampljuset någon gång. Som hon har kämpar de här fyra åren för att få läsare, så nu tänkte jag att du kanske kunde hjälpa henne på traven?

    www.rebeccakaller.se är adressen och hon är grym!

    Fanny 2012-09-19 12:44:44
    Svara
  • kan tipsa om emelias.se 🙂 jättebra blogg med välfotade bilder och snygg stil.

    a 2012-09-19 11:18:21
    Svara
  • www.signegerebrinks.devote.se
    Det är min egen blogg jag vill tipsa om och jag skriver om den just för att jag tycker att det är så himla roligt att blogga och att förmedla inspiration. Och mycket av min inspiration får jag faktiskt av dig Fanny! Älskar dig och din blogg för du är så himla positiv hela tiden. Dina tips är superbra och de får en att vilja fortsätta kämpa! Jag försöker alltid planera upp hur mina inlägg ska se ut och vad de ska handla om. Jag bloggar om det jag själv skulle vilja läsa om på någon annans blogg och det som mina läsare tycker om!

    Signe 2012-09-19 09:14:14 http://www.signegerebrinks.devote.se
    Svara
  • Hej, jag tänkte tipsa om min egen blogg. I min blogg skriver jag om mitt liv och vad jag gör om dagarna. Men även om träning och ”spa” tips. Jag går Spa, hälsa och fitnes på plusgymnasiet där jag får lära mig mycket saker som jag gärna delar med mig av.

    sagha 2012-09-19 07:48:02 http://ibeliveinyou.spotlife.se
    Svara
  • Skulle vilja tipsa om min kompis blogg! Det är många fina bilder. I början var det lite så cambilder och sånt. Men hon har fått en ny kamera nu och tycker verkligen den blivit mycket bättre. Hon är en rooolig person 😀

    http://kellymenelii.blogg.se – kolla in den!!!

    Emilia 2012-09-18 22:27:17
    Svara
  • Kolla den här tjejens!

    http://victoriaeklund.blogg.se/

    Helena 2012-09-18 21:05:03 http://
    Svara
  • Hej!
    Vill tipsa om min egna modeblogg där jag dagligen lägger upp outfits, shopping och kollage så mycket jag hinner! Jag tycker jag förtjänar lite publicitet då jag satsar mer på kvalitét än kvatitet i min blogg och hellre gör ”finare” inlägg med bra bilder än fler med halvbra innehåll. Vill inspirera fler, öka mitt läsarantal och utvecklas inom bloggvärlden!

    Kraam 🙂
    http://emelias.se

    E m e l i a G u n n a r s s o n 2012-09-18 20:36:08 http://emelias.se
    Svara
  • hej förlåt märkte att jag råkat skicka flera ganska lika inlägg, det var inte meningen jag trodde bara att de int ekom fram hehhe 🙂

    sonja c: 2012-09-18 20:08:48 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • modeblogga.blogg.se

    Min väns blogg om bland annat mode och annat skoj. Hon lägger ner mycket tid så hon förtjänar verkligen fler läsare!

    Mikaela 2012-09-18 18:47:10
    Svara
  • Jag vill tipsa om johannas blogg! Hon går en fotolinje på gymnasiet och tar GRYMMA biler! Samt har en mycket fin stil! Tycket verkligen hon förtjänar detta!

    http://jlfoto.devote.se/

    Clara 2012-09-18 18:28:10
    Svara
  • Hej Fanny!
    Vill tipsa om min dotters blogg, doepicthings.blogg.se, som jag tycker har det mesta av det du frågar efter. Fina foton, inlägg om kompisar, mat, kläder, musik, resor, skola osv.
    Ja, lite om det mesta med andra ord. Filippa är helt klart värd fler läsare än vad hon har idag och det vore roligt om jag genom att skriva om hennes blogg här kunde bidra till det.
    Hälsningar Anna

    Anna H 2012-09-18 18:17:12 http://doepicthings.blogg.se
    Svara
  • en blogg som är inspirerande och fantastisk bra är : kajsasven.se
    Mycket mode, inspiration och om hennes liv! du blir inte missnöjd! Promise!!!

    Amanda 2012-09-18 17:35:10
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill tipsa om http://liifeofebba.devote.se/ Tjejen som driver den heter alltså Ebba. Hon skriver om sin vardag på ett intressant sätt (tycker jag i allafall) Så det är värt att kika in där!
    Jag skrev inte om min egna blogg för att jag tycker att andra förtjänar det mer än lilla mig, men det hade varit skoj ifall du ville kika in ändå 🙂 Kram kram!

    Elin 2012-09-18 16:00:37 http://elinspicture.blogg.se
    Svara
  • http://msofial.blogg.se/
    Foto, foto, foto, hälsa, träning, kläder. Allt jag tycker om finns med där. Träningsinstruktör och träningsgalen, blir inspirerad och vill inspirera andra genom att uppmuntra till ett hälsosamt liv och dela med mig av mina tips och tricks! 🙂 🙂

    Malin 2012-09-18 15:43:03 http://msofial.blogg.se
    Svara
  • Tänkte tipsa om min egna blogg, som är en ljus och enkel blogg med mycket fina foton. Tycker själv att jag förtjänar liiite fler läsare 🙂

    Jag älskar mode och kläder och det syns en del av det i min blogg.

    Kram

    Moa 2012-09-18 15:13:13 http://likemoa.blogspot.com
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill tipsa om min egen blogg. Jag har bloggat sedan januari i år. Tyvärr så har det hänt mycket under dessa månader som gjort att jag inte kunnat uppdatera varje dag (inget allvarligt men saker i ens privatliv som tar tid att hantera liksom). Men när jag väl uppdaterar så anstränger jag mig verkligen för att läsaren ska gilla det jag gör. Jag älskar att fotografera och är stolt ägare till en Canon EOS 550D. Redigerar mina bilder i Photoshop CS5. Jag älskar inspirations sidan weheartit.com, att göra collage och att vara kreativ. Inspireras också av (dig såklart) Angelica Blick, Fanny Lyckman, Tuva Malmo, IdaVendela, thingsyouremember. Alla tjejor tar fantastiska bilder!

    Själv tar jag inga outfitbilder eller liknande då jag inte känner mig säker framför kameran. I och med det så kommer jag sätta igång med träning snart. Har varit sjuk (med feber) i 2 veckor så jag har inte kunnat träna. Men då kommer en ny kategori komma upp i bloggen som handlar om träning och hälsa.

    För övrigt så älskar jag mode och inredning, vinrött, vitt och svart, filkmmys i soffan tillsammans med pojkvännen. Vi har varit tillsammans i 3 år den 30 september. Älskar också att resa. Har dock inte varit på så många platser runt jorden men snart är det London som gäller och jag håller mig till din guide som är toppen btw!

    Vill också tipsa om:
    http://idavendela.blogg.se
    http://tuvamalmo.blogg.se
    http://matildaholmlund.tumblr

    Det var väl allt. Lite mycket text kanske men men. Titta gärna in! Kram 🙂

    Elin Andersson 2012-09-18 14:18:12 http://elinceciliaelvira.blogg.se
    Svara
  • http://victoriaeklund.blogg.se/

    Sofia 2012-09-18 12:01:54 http://
    Svara
  • Hej Fanny! Jag skulle vilja tipsa om en tjejs blogg, http://liifeofebba.devote.se/
    Att länka sin egna blogg känns bara fel tycker jag, då det finns andra som jag tycker förtjänar det mer, men det hade ju självklart varit roligt om du hade kikat in. 🙂 Kram

    Elin 2012-09-18 11:10:06 http://elinspicture.blogg.se
    Svara
  • Tipsar om min egna blogg. En tjej som går gymnasiet i Falun och bara lever.

    www.mollyjohansson.blogg.se
    www.mollyjohansson.blogg.se

    molly 2012-09-18 09:37:04 http://mollyjohansson.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag vill tipsa om min egen blogg. Jag skriver om min vardag men också om hårvård. Nya läsare skulle inspirera mig till att blogga mer. 🙂

    Emelie 2012-09-18 08:53:18 http://martinelles.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag driver en novellblogg (http://dayydreams.blogg.se/) där jag skriver mina noveller. Just nu är jag igång med en novell som heter ’Believe in love’ och den kommer bli rätt så lång med många kapitel. Min förra novell blev runt 77 kapitel.
    Jag försöker lägga ner så mycket tid som möjligt i mitt skrivande, men ibland krockar det med skolan som är väldigt viktig.
    Jag har inte jättemånga läsare, det är svårt att locka till sig läsare till en novellblogg.
    Jag skulle bli otroligt glad om du länkade min blogg!
    Kram 🙂

    Sofia 2012-09-18 08:52:52 http://dayydreams.blogg.se/
    Svara
  • Hej!
    Jag tänkte tipsa om min väns blogg.
    Den är jätte bra och hon har massa bilder, hon varierar sina inlägg och den är lätt läsvärd! Det är ingen ”vanlig” blogg.
    Så gå in och kolla du kommer inte ångra dig!

    http://majalw.devote.se/
    http://majalw.devote.se/
    http://majalw.devote.se/

    Dzenana. 2012-09-18 08:29:11 http://majalw.devote.se/
    Svara
  • Hejhej! Jag tänker rekommendera min egen blogg som jag har haft i ungefär ett halvår. Jag lägger oftast upp flera inlägg om dagen och så många bilder jag kan. Jag har inte så mycket mer att berätta eftersom min blogg bara är en vanlig vardagsblogg. Men jag har alltid haft samma låga statistik, mer eller mindre, och försöker verkligen få mer läsare. Hoppas du gillar den! 😀

    Sonja 2012-09-18 07:57:53 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • Hejsan! Jag ska rekommendera min egna blogg. Jag har haft den i ungefär ett halvår och nästan alltid haft samma lilla mängd läsare, mer eller mindre. Jag skriver oftast flera inlägg per dag och lägger upp bilder. Jag har inte så mycket att berätta eftersom det är en vanlig vardagsblogg men jag hoppas att du tycker om den! 😀

    sonja c: 2012-09-18 07:40:52 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • Wow, självklart hade det varit superskoj att själv få vara en av de sju lyckostarna, men det känns samtidigt lite fel att länka min egen blogg, så jag får väl helt enkelt hoppas att någon annan gör det åt mig!

    http://cclaraelsa.blogg.se/
    http://www.nattstad.se/sannaantonia
    Det två ovanstående bloggarna tycker jag är jättemysiga, de förtjänar gott lite fler läsare!
    KRAM

    emmy 2012-09-17 22:26:42 http://emmyjohannas.devote.se/
    Svara
  • Hej Fanny! Jag har nyss flyttat till Chicago men har bott bade i Dubai, Frankrike, och Rom. Jag har haft bloggen i snart ett ar nu och tycker den bara blir battre och battre. Jag ar svensk och har vaxt upp dar men skriver mest pa engelska efterso att mina flesta lasare inte pratar svenska. Jag skriver om mode (har dagens bilder och inspiration etc bilder) och mycket om resor. Pa sondagar lagger jag aven till en youtube klipp eller nagot liknande som jag tycker behover uppmarksammas. Let me know what you think! Du ar verkligen en inspiration source 🙂 Kram, caroline

    http://linasadventures.blogspot.com/

    Caroline 2012-09-17 22:18:11 http://linasadventures.blogspot.com/
    Svara
  • Skulle behöva en liten ”push” i mitt egna bloggande. vissa dagar står det helt enkelt bara still.. Skulle vara kul med lite fler läsare som tycker till!
    Så kan man, så tipsar jag om min egna lilla blogg!

    Http://www.lizazplace.blogg.se

    Liza 2012-09-17 21:48:01 http://lizazplace.blogg.se
    Svara
  • http://reebeeckaa.devote.se/

    Liza 2012-09-17 21:45:16 http://lizazplace.blogg.se
    Svara
  • annihoneys.devote.se

    Angelica Olsson 2012-09-17 21:43:14
    Svara
  • Hej Fanny!
    Vill bara tipsa om min brors blogg: jenssilfwerbrand.blogg.se
    Han skriver väldigt mycket om mode och jag tycker han förtjänar lite mer uppmärksamhet. Jag lovar att du inte blir besviken när du kollar in hans blogg!
    Kram Lina

    Lina 2012-09-17 21:35:23
    Svara
  • Känns lite konstigt att rekommendera sin egen blogg men det gör jag ändå. Jag bloggar 1-2 gånger per dag oftast och är mycket intresserad av att fota, så det blir en hel del bilder. Skulle vara toppen med lite fler läsare!

    Tove 2012-09-17 21:34:26 http://www.bytove.wordpress.com
    Svara
  • Till skillnad från majoriteten här tänker jag inte tipsa om min egen blogg.. 😉 Utan en otroligt gullig tjejs som heter Jasmine. Hon uppdaterar dagligen och har ofta väldigt fina bilder med lite ansträngning bakom. Klart värt en titt!

    http://jasmines.se

    Cajsa 2012-09-17 21:33:24
    Svara
  • Hej Fanny! För det första, din blogg är störtskön. För det andra så tänker jag lite som de flesta andra och vill tipsa om min egen blogg. Lägger mycket tid på inspirerande bilder, på mig själv och foton i allmänhet. Då och då dyker det även upp bilder jag själv tecknat. Startade på nytt med bloggandet innan sommaren och vill verkligen komma igång, så några fler läsare skulle inte vara dumt.

    http://elinscorner.devote.se/

    Elin 2012-09-17 21:30:39 http://elinscorner.devote.se/
    Svara
  • http://michellesundberg.blogg.se/

    En tjej som verkligen är engagerad i sin blogg, och lägger upp superfina bilder. Hon skriver om mode,inredning,matlagning och allmänt KOLLA IN HENNE!

    Pernilla 2012-09-17 20:54:05
    Svara
  • Hej! Jag vill tipsa om min fina vänn Lizas blogg! http://lizazplace.blogg.se/

    Rebecka 2012-09-17 20:51:54
    Svara
  • n

    sonja c: 2012-09-17 20:50:33 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • hej jag skulle vilja tipsa om min blogg. Jag skriver oftast flera inlägg per dag och lägger upp bilder så ofta jag kan. Det är en vanlig vardagsblogg som jag har haft i ungefär ett halvår, och jag har nästan alltid haft samma låga statistik, mer eller mindre. Jag har inte så mycket att berätta om min blogg, men hoppas att du gillar den 😀

    sonja c: 2012-09-17 20:49:47 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • iidasskriver.blogg.se , hon är jätte duktig på att skriva noveller och tar fina bilder och självaste människan är vacker!

    poulines.se , sååå fin klädstil och vacker!

    och min egna blogg förstås hehe.. egentligen inget speciellt med den. Just nu är jag utan inspiration och ork men när det kommer tillbaka hoppas jag den blir mycket mycket bättre.

    Mathilda Kull 2012-09-17 20:37:33 http://mathildakull.blogg.se
    Svara
  • Hejhej!
    Tänkte också som många andra här tipsa om min egen och min kompis gemensamma blogg. Vi har snart kört ett år och den vi försöker göra den personlig, på ett proffsigt sätt precis som du skriver. Så om du har lust, kika in!

    Ellen 2012-09-17 20:36:20 http://www.agnesochellen.blogg.se
    Svara
  • http://emeliiy.devote.se

    Vilken rolig idé Fanny! Jag skulle gärna, som många andra här, vilja tipsa om min egna lilla blogg. Har bloggat i ett par år och trots att inspirationen ibland ligger på noll tycker jag ändå det är roligt att blogga. Att ta fina outfitbilder är väldigt roligt och jag passar på att använda mammas systemkamera så fort jag får chansen. Bor just nu i Stockholm och studerar modevetenskap.

    I min blogg blandar jag vardagliga bilder, outfitbilder, inspirationskollage och massa annat. Hoppas du tittar in på den!

    Kram Emelie

    Emelie 2012-09-17 20:35:51 http://emeliiy.devote.se
    Svara
  • Hej!
    Tänker vara lite fräck, men tycker du borde kika in min blogg. Inläggen består ofta av Outfits, Shopping, Collage och lite av min vardag. 

    Den är schysst och förtjänar lite mer uppmärksamhet. 

    www.josefinenilssons.blogg.se

    Josefine 2012-09-17 20:32:25 http://www.josefinenilssons.blogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om en blogg som heter trendbybea.se hon är 15 år gammal och bloggar mest om mode, hon är sjukt snygg och har en väldigt snygg stil, jag rekommenderar henne starkt! Alltså trendbybea.se

    Emelie 2012-09-17 20:31:07
    Svara
  • http://ronjanorlen.blogg.se
    hej fanny! jag vill tipsa om min egna blogg. den är ingen modeblogg, ingen träningsblogg och ingen sminkblogg, det är en blogg med mycket bilder som jag själv fotat, texter, musik, videos jag klippt ihop och mycket annat. den är väldigt personlig och jag vill gärna nå ut till andra där ute som känner/tänker/tycker likadant eller som helt enkelt vill ha något att läsa 🙂
    kram!

    ronja norlén 2012-09-17 20:29:01 http://ronjanorlen.blogg.se
    Svara
  • Kom på en till blogg som är värd mer uppmärksamhet. Nämligen http://made.devote.se/. Tjejen som driver bloggen bloggar om sin vardag och blandar seriösa inlägg och mer humoristiska inlägg, ofta med viss sexuell anspelning.

    Inläggen är välskrivna, ofta flera per dag och riktigt fina bilder både från instagram och outfitbilder.

    Julia 2012-09-17 20:28:18 http://dieperfektewelle.wordpress.se
    Svara
  • Är lite fräck men tycker du ska titta in på min blogg. Collage, outfits, shopping och vardag är det inläggen handlar om oftast.

    Det är schyst och förtjänar lite mer uppmärksamhet.

    http://josefinenilssons.blogg.se/

    Josefine 2012-09-17 20:24:17 http://josefinenilssons.blogg.se
    Svara
  • Glad, ödmjuk, nyfiken och modegalen – det är jag!
    Halloj Fanny! Vill tipsa om min egna blogg som jag haft sen i mars 2012. Tycker det skulle vara så himla kul att få lite hjälp på vägen:-) Jag bor i Falun, pluggar till stylist och kämpar för att nå drömjobbet som modejournalist! Mottot är ”stil har inget med pengar att göra, och skönhet har inget med vikt att göra”.
    Kika gärna in, kram!

    Matilda 2012-09-17 20:22:44 http://www.matildaolen.devote.se
    Svara
  • Hej Fanny!
    Jag vill tipsa om min flickväns blogg: http://glossmagazine.se/bellas
    Hon har precis börjat bloggat för Glossmagazine, ett
    mode och livsstilsmagasin på internet, eftersom att dem vill satsa på hennes blogg.

    Jag önskar att jag kunde hjälpa henne mer, få henne att synas, få henne att
    inse att hennes blogg verkligen är grym, vill kunna ge henne en spark i baken så att
    hon verkligen tar sig någonstans, för jag tror verkligen på hennes blogg,
    och det menar jag. Så jävla stolt!

    Hon visar upp sin stil via inspirerande bilder (på henne själv), och
    även om jag är kille och inte förstår sådant, haha, så inspireras jag.
    Hoppas du kikar in, för jag tycker verkligen att hon är värd det. Så hårt som hon jobbar.

    Och just det, hon heter Izabelle!

    Olle 2012-09-17 20:19:26
    Svara
  • Jag tänkte tipsa om en nära väns blogg. Hon skriver om sin vardag som student i Östersund. Detta låter kanske lite tråkigt men det som verkligen ger extrakrydda är att hon råkar ut för sådant som inte händer någon annan, så kallade ”Sofia moments”.

    Helt klart värd en titt trots att en del inlägg innehåller cam-bilder och hon ”bara” har en digitalkamera.

    http://ensofia.blogg.se

    Julia 2012-09-17 20:18:55 http://dieperfektewelle.wordpress.se
    Svara
  • http://lillamysblogg.blogspot.se

    inte jättemycket mode men den är så sjukt fin att man dör lite! bilderna är proffsiga och allt är bara mys

    agnes 2012-09-17 20:18:40 http://katastrof.devote.se
    Svara
  • Hej vill tipsa om min favorit vän Jessicas blogg 😀 – www.jerkanperkan.blogg.se

    CAROLINA 2012-09-17 20:12:10 http://www.jerkanperkan.blogg.se
    Svara
  • Tänker vara lite fräck, men jag tycker du kan kika in min blogg. Collage, outfits, shopping och vardag är väl det man hittar på bloggen oftast.
    Den är schysst och förtjänar lite mer uppmärksamhet.

    http://josefinenilssons.blogg.se

    Josefine 2012-09-17 20:09:30 http://josefinenilssons.blogg.se
    Svara
  • Vill tipsa om en blogg jag läser dagligen och det är min kompis blogg: http://daisykewk.blogg.se. Hon uppdaterar aktivt med bilder på sina outfits, lite vardagsbilder och andra inspererande inlägg. Jag är övertygad om att hon skulle kunna inspirera fler om fler får se hennes blogg (:

    Lisa 2012-09-17 20:00:53
    Svara
  • hej! Alltså checka in här:
    http://theview.devote.se
    helt galet. GÖR DET. KOLLA.

    Jonna 2012-09-17 19:59:50 http://theview.devote.se
    Svara
  • hejsan! ALLTSÅ DEN HÄR BLOGGEN:
    http://theview.devote.se
    har allt. Det är tre tjejer från landsbygden utanför falun, som skriver så att man blir helt berörd, tar otroligt fina bilder och bara inspirerar så galet jävla mycket. Att de alla tre har helt olika utseenden gör så att alla blir inspirerade och…alltså bara LÄS och begrunda. Du blir inte besviken.

    SOfi 2012-09-17 19:58:20
    Svara
  • Hej Fanny!
    Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg, sarashemligheter.blogg.se, där jag skriver om en väldigt personlig del av mitt liv. När jag var tretton år gammal blev jag utsatt för sexuella övergrepp av en person som stod mig väldigt nära, och jag kunde inte komma därifrån så övergreppen fortsatte i ett år och nio månaders tid. Idag är jag arton år och det var först i år som jag tog tag i allt som hände, trots att det är fem år sedan. I maj gjorde jag en polisanmälan, i juni väcktes åtal, i juli hölls rättegången och han dömdes till tre års fängelse. Sedan överklagade han och fallet togs upp i Svea hovrätt nu i början på september, men samma resultat igen, tre års fängelse för våldtäkt mot barn. Jag vann.

    Till en början drev jag bloggen som ett sätt att bearbeta mina egna känslor, men allt eftersom började den växa och fler och fler hörde av sig till mig både i kommentarsfältet och på mailen. Mestadels var det beröm för att jag orkade skriva om det jag varit med om, men fler och fler öppnade upp sig och berättade sina egna historier. Det fick mig att förstå att ämnet sexuella övergrepp/våldtäkt är ett väldigt stort problem som det pratas alldeles för lite om.

    Det som började som min egen dagbok blev då istället ett sätt att nå ut till andra, och jag lyckades. Sen finns det såklart dem som påstår att jag driver bloggen för uppmärksamhetens skull, och det är så långt ifrån sant man kan komma. Om så var fallet hade jag för det första inte varit anonym, vilket jag är och har varit hela tiden. För det andra så hade jag försökt tjäna pengar på min blogg, och det har jag inte heller gjort. Den enda inkomsten jag har är en Plusikassan-banner som drar in fem eller åtta kronor för varje medlem som värvas från min blogg, och när inkomsten blir tillräcklig vill jag skänka den till Tjejjouren eller Kvinnofridslinjen.

    Idag finns statistik på att bara en av fyra övergrepp anmäls, och om du som jag tycker att det är alldeles för lite hoppas jag att du vill hjälpa mig i kampen om att nå ut till så många tjejer som möjligt. Mitt budskap är ”det är aldrig för sent att anmäla. ALLA utredningar läggs inte ner och ALLA gärningsmän går inte fria.”

    saras hemligheter - att överleva våldtäkt 2012-09-17 19:57:20 http://sarashemligheter.blogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min blogg! Känner mig lite ego nu men men.. hade varit kul med fler läsare då jag lägger mycket tid på bloggen och på att ta fina foton.
    Jag är en kreativ tjej på 16 vintrar!:)I min blogg kan man följa min vardag där jag lägger upp en massa outfit, tecknar, fotar och kämpar med vikten! :)Håller tummarna!:)

    Diman Dilir 2012-09-17 19:44:53 http://dimandilir.blogspot.com
    Svara
  • Hejsan fanny!
    Jag tipsar dig om min fina vän Majas blogg. Hon tar otroligt fina bilder och lägger ner tid, men skulle kunna bli mer om hon fick fler läsare!

    Här är hennes blogg http://mmajans.blogg.se

    KRAM!

    Karin 2012-09-17 19:39:03 http://mmajans.blogg.se
    Svara
  • Åh vilken fin idé! Isåfall hoppas jag att en klasskompis till mig får lite ljus på sig. Kort och gott är Josefine en jordnära tjej som är fett vardagscool i sina kläder och sin blonda page. Hon delar bland annat med sig av kollage och oufits.

    Josefine förtjänar att hamna i rampljuset lite för att hon lägger ner så mycket hjärta i sin blogg och har inte alls så många läsare som hon borde ha, tycker jag. Hoppas du också kommer gilla den! Stora kramar.

    http://josefinenilssons.blogg.se/

    Lina 2012-09-17 19:33:57 http://linaeliassons.devote.se
    Svara
  • jag skulle vilja tipsa om min egna blogg då jag varje dag i några år nu har drivit min blogg. Tycker det är OTROLIGT kul att kunna dela med mig av tips och min vardag. Lägger mycket tid och engagemang på bloggen men känner ibland att varför anstränger jag mig så mycket när knappt inga läser? En stor dröm för mig skulle vara att varje dag få inspirera fler människor genom min blogg. I min blogg handlar det mest om mode men även väldigt mycket inspiration i alla olika slags kategorier.

    HÅLLER TUMMARNA och HOPPAS på att du väljer mig Fanny!

    KRAM

    Amanda 2012-09-17 19:32:58 http://www.nattstad.se/amandalindqvist
    Svara
  • Hej Fanny!
    Jag tänkte ta och passa på att dela min egen blogg.
    Jag är en glad och inspirerande tjej på 16 år ifrån Falun som har bloggat sedan 2009.
    I min blogg delar jag med mig av det mesta, med lite extra inslag utav outfits, shopping och tonvis med inspiration!

    Skulle glädjas mycket om fler ville hitta till min blogg, tror att de skulle trivas!
    Kram!

    elin 2012-09-17 19:24:54 http://www.elinsuundgren.blogg.se
    Svara
  • Vilken fin idé! Jag hoppas att en klasskompis till mig kan få glänsa lite isåfall. Kort och gott så är Josefine en jordnära tjej som är fett vardagscool i sina kläder och sin blonda page. Hon ror bland annat upp outfits och collage.

    Jag tycker att hon behöver en strålkastare på sig för att hon lägger ner så mycket i sin blogg och har inte alls så mycket läsare som jag tycker att hon borde ha. Stora kramar 🙂

    http://josefinenilssons.blogg.se/

    Lina 2012-09-17 19:19:58 http://www.linaeliassons.devote.se
    Svara
  • Jag vill tipa om två bloggar som jag tycker är väldigt bra, fina och välarbetade. Båda förtjänar mer uppmärksamhet!
    http://idavendela.blogg.se : jag såg att hon själv hade tipsat om sin blogg men den är verkligen superbra! Hon visar jättefina bilder på outfits och saker hon köpt. Det är inte en personlig blogg men man blir glad av att gå in på den 🙂
    http://felicialinn.blogspot.com : även denna bjuder på fina outfits och en väldigt fin klädstil! Uppdaterar inte lika ofta men jag tycker inte att det gör något. Hon har lite dyrare kläder än budgetkedjor vilket kan vara kul 🙂

    catharina 2012-09-17 19:11:05
    Svara
  • http://jjohannaeeriksson.blogg.se/ min kära väns blogg! Hon skriver om sin vardag, mycket träning och annat kul! Kolla in, och sveps med i en unik blogg.
    Puss!

    Rebecca 2012-09-17 19:08:03
    Svara
  • hejsan! jag tänker tipsa om min egen blogg 😀 Det är en vanlig vardagsblogg och jag skriver oftast flera inlägg per dag. Jag har haft bloggen i ungefär ett halvår och nästan alltid haft samma lilla mängd läsare, mer eller mindre. Ja, jag har inte så mycket mer att berätta, eftersom det bara är en vanlig blogg, men jag hoppas att du tycker om den 😀 Hejdå 🙂 http://colourpatch.blogg.se

    sonja 2012-09-17 19:02:21 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • Tipsar om min egna blogg, där är allt från skönhet till fotboll och massa annat skoj 🙂

    Jackeline 2012-09-17 19:01:06 http://jackelines.blogg.se
    Svara
  • http://astridfrida.blogg.se

    min bästavään

    Ebba 2012-09-17 18:57:35
    Svara
  • hej, jag tänker tipsa om min egen blogg 😀 Jag har bloggat i ungefär ett halvår och jag lägger nästan alltid upp flera inlägg per dag. Jag skriver om min vardag, och lägger ibland – inte så jätteofta – upp bokrecensioner. Jag har försökt fått fler läsare men har alltid samma mängd, mer eller mindre, och det är inte många. Jag lägger alltid upp bilder, oftast fotade den dagen och så, men har jag inte fotat hittar jag någon fin gif eller kanske en fin gammal bild. Ja, jag har inte så mycket mer att berätta om min blogg, eftersom det bara är en vanlig vardagsblogg, men jag hoppas att du tycker om den 😀 Hejdåå c:
    colourpatch.blogg.se

    sonja 2012-09-17 18:57:11 http://colourpatch.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag skulle vilja tipsa om min kompis blogg. Hon bloggar om i princip allt sen 5 år tillbaka. Det bästa med hennes blogg är att den är så blandad och riktar sig till nästan alla, dessutom försökte hon under en period hjälpa människor med självkänsla och så. Jag tycker själv att hon är inspirerande för ungdomar idag, eftersom hon hjälv varit med om en hel del. En annan sak som jag tycker är bra med hennes blogg är att hon inte försöker få upp sin statistik genom att spama andra bloggar och sånt som typiska småbloggare gör för att få fler läsare. Hon har alltid sagt att hon vill förtjäna sina läsare och få dem genom att driva en bra blogg, inte genom att göra en deal med någon annan bloggare.
    Hoppas du tar med hennes blogg. Jag tror hon skulle bli väldigt glad då.
    Ha det bra! // Sofie

    Hennes blogg: http://stuumpan.blogg.se

    Sofie 2012-09-17 18:52:23 http://stuumpan.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om min egna blogg. Har bloggat i ungefär 5 år nu på lika olika bloggar. Men det är först de 2 senaste åren som jag verkligen har satsat på bloggen! Har legat på samma nivå på besökare i dessa två år, vilket känns så tråkigt. Då jag verkligen försöker att fota bra bilder, skriva bra inlägg och vara aktiv på att svara på kommentarer! Har länge önskat att jag skulle få hamna på blogg.se’s framsida för att folk ska ett öga för min blogg.. Men det har inte hänt ännu tyvärr. Men jag uppdaterar mycket, 2-3 gånger per dag. I min blogg får man följa min vardag, men jag lägger mest fokus på mode, stil och shopping. Vilket är mina största intressen också! Jag vill att andra ska upptäcka mig som person och min stil. Vill inspirerar andra att utveckla sin egna stil. Jag lever på en väldigt snål budget – 900 kronor i månaden. Och vill inspirerar andra att man kan få ihop en någorlunda fin och användbar garderob bara på de pengarna! Hoppas att du tycker om min blogg och att du vill tipsa om den!

    moa 2012-09-17 18:32:26 http://mthorneus.blogg.se
    Svara
  • Skriver även om min mamma som har cancer, och hur viktigt jag tror det är att tänka positivt för att hon ska bli frisk! 🙂

    Nellie 2012-09-17 18:19:14 http://nellies.nu/
    Svara
  • Jag tipsar gärna om min alldeles egna blogg som jag haft i ungefär ett år. Jag har dock bloggat i typ 5 år! Jag skulle göra hur mycket som helst för att få lite mer läsare, för jag tycker att det är så jäkla kul att blogga, lägga upp bilder jag fotograferat och åsikter om allt möjligt. Då även såklart att få repsons på det.

    Massa kramar! 🙂

    http://nellies.nu/

    Nellie 2012-09-17 18:18:13 http://nellies.nu/
    Svara
  • Tror att Sandra Johansson blogg skulle falla dig i smaken Fanny! Hon bloggar om mode och även en del om inredning. Hon har en otroligt snygg still och en väldigt bra smak! Flitig att uppdatera är hon också. Hittade själv hennes blogg för drygt en vecka sedan och tycker att du ska kika in hennes blogg!

    Modeflickan.se/sandrajohansson

    Kram Sandra (en annan, haha!)

    Sandra 2012-09-17 18:15:54 http://Sandrawall.devote.se
    Svara
  • Vill gärna tipsa min blogg! Jag har gått florist vilket självklart leder till att jag gillar blommor plus inredning. Jag har en kategori som heter Flowers där jag fotar alla blomsterarrangemang jag gjort.Jag älskar den lantliga stilen och använder mig utav den när jag gör fina planteringar tex. Annars skriver jag om min vardag och andra bus jag gör med mina vänner och min familj 🙂

    Kram

    http://mikaaelaandersson.blogg.se/

    Mikaela 2012-09-17 18:11:58 http://Mikaaelaandersson.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg som jag har haft i lite mer än ett år. Har inte jätte många besökare men försöker ändå hitta på saker som ska locka läsare, uppdaterar mellan 4-7 inlägg per dag och jag skriver aldrig, ALDRIG ett inlägg utan bilder!

    http://zabinalantz.myshowroom.se

    Zabina 2012-09-17 17:56:51 http://zabinalantz.myshowroom.se
    Svara
  • Hej! Jag skulle vilja tipsa om min och min tvillings blogg. Vi är två 15 åriga tvillingar som bloggar om vår vardag men lägger mest fokus på mode och outfits bilder. Kvalité är viktigt för oss, då vi faktiskt köpte en systemkamera just för att mobilbilder är inget för oss. Varje inlägg är genomtänkt och organiserat. Vi skulle blir otroligt glada om vi fick en länkning, eftersom det känns som att vi lägger ner så mycket tid och energi men får inte riktigt tillbaka det vi behöver. Kram

    (www.antoniasofia.blogg.se)

    Antonia & Sofia - tvillingbloggen 2012-09-17 17:53:32 http://antoniasofia.blogg.se
    Svara
  • hejsan, skulle vilja tipsa om en blogg som jag har följt ett tag.
    en mysig tjej som skriver om det mesta, snygga foton, recept, hennes härliga klädstil får man också se en del utav. bloggen rekommenderas starkt av mig!
    http://janssonstyle.devote.se

    kajsa 2012-09-17 17:53:08
    Svara
  • Jag vill tipsa om min underbara kompis Fridas blogg www.liveinabox.blogg.se !
    Hennes blogg är jätte bra och hon har haft den väldigt länge och hon har inte slutat uppdatera någon gång utan hon fortsätter med att blogga minst en gång varje dag!
    Inte bara det att hon uppdaterar mycket utan hon är väldigt duktig på att skriva och har en skön modestil, hon är väldigt mode intresserad och lägger ut många bra tips!
    Jag tycker du borde välja henne för hennes blogg men också för att hon är en sån underbar kompis som alltid bryr sig!

    Tack på förhand om du väljer henne!
    Annars hoppas jag att nån går in och kollar hennes blogg!

    Ebba 2012-09-17 17:48:11 http://liveinabox.blogg.se/
    Svara
  • hejsan, skulle vilja rekommendera en blogg jag har följt under ett litet tag. en mysig tjej som skriver om vardag,recept och har mycket fina foton. tjejen har även humor. bloggen har stor variation, vilket är positivt!
    rekommenderas starkt till alla !

    kajsa 2012-09-17 17:46:18
    Svara
  • Tipsar gärna min egna blogg, som så många andra! Lägger upp outfits och tipsar om mode men det skrivs även om min vardag 🙂 Kram!

    Lina 2012-09-17 17:33:07 http://modeblogga.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg. Bloggar främst om mode och foto. Lägger även ut en hel del inspirations bilder. Skulle vara kul att få lite mer läsare, det är de som får en att vilja fortsätta blogga.

    Ann-sofie 2012-09-17 17:30:06 http://wonderous.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag skulle vilja tisa om min egen blogg! Emeliestyle.myshowroom.se. Jag har bloggat på den i ett halv år nu tror jag. Har haft tusen andra bloggar förut, men nu stannar jag verkligen på den här. Jag brukar blogga om mode,som jag älskar! Och självklart vardag och andra roliga saker. Tyvärr blir det inte så mycker bloggning varje dag, pga plugget och skolan går före. Men när jag har tid lägger jag verkligen också ner tid för min blogg!:) Kram!

    Emelie 2012-09-17 17:26:37 http://emeliestyle.myshowroom.se
    Svara
  • Hej! Jag skulle gärna vilja tipsa om min egen blogg 🙂 Jag skriver först och främst om mode, som jag verkligen brinner för. Lägger upp outfits varje dag, tipsar om kläder och sånt. Men jag har också en liten gnutta vardag i också! Jag brinner verkligen för det och försöker göra så bra som möjligt! Kram kram 🙂

    BECCA- Mode, foto och vardag! 2012-09-17 17:02:35 http://www.rebeccalahti.blogg.se
    Svara
  • jag antar att man kan tipsa om sin egen blogg då? hehe ^^ Jag har ingen modeblogg, utan en bokblogg. Och från vad jag sett här på din blogg så verkar det ju som att du gillar att läsa ibland ^^ Jag skriver i alla fall recensioner och jag tipsar om bra ungdomsböcker och sådär 🙂

    Pia 2012-09-17 17:01:15 http://bookrelated.devote.se
    Svara
  • Jag skulle vilja få lite läsare till min blogg, med inspirationsbilder, egna fina vältagna bilder och recept så tycker jag att min blogg är rätt så fin! Hoppas du kikar in och tycker som jag 🙂 Ska dessutom flytta nu om 2 veckor så det kommer komma upp mycket inrednings inspiration och sånt! Kram

    Karolina 2012-09-17 16:51:06 http://hapiface.blogg.se
    Svara
  • ska nämna 3 bra fotobloggar:
    niles.blogg.se
    palosfoto.blogg.se
    sallypersson.blogg.se

    ▲L I N N 2012-09-17 16:43:15 http://www.linnslifeee.blogg.se
    Svara
  • hej jag vill tips två bloggar som jag brukar läsa, båda tjejerna är 15 år gammla och älskar kläder och mode. lägger upp jätte fina bilder speciellt jonna hennes blogg heter jonnalinnea.devote.se och cajsa och hennes heter cajsasblogg.devote.se
    man blir väldigt inseperad av dem och jag tycker dem förtjänar mer läsare 🙂

    ellen 2012-09-17 16:41:53
    Svara
  • Hej, vill som många andra tipsa om min egna blogg, hehe.
    Jag skriver om mode och lägger ner mycket tid på min outfitbilder och tänker över mina outfits väl. Jag hatar också mobilbilder och spegelbilder, så det syns iget sådant i bloggen och inte heller några ”hej, nu ska jag ta pizza, hejdå”-inlägg, utan jag lägger ner tid på mina inlägg, vilket jag tycker resulterar i en bra och läsvärd blogg 🙂
    http://sugarcrumbs.blogg.se

    Mikaela 2012-09-17 16:24:54 http://sugarcrumbs.blogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om Rebecka bergs blogg. Hon skriver mycket om sin vardag, men lägger mest energi på mat och frukostinlägg. Även lite mode och shopping inlägg ibland… Hon uppdaterar bra, men bloggen är så bra att man skulle vilja ha ännu mer uppdateringar! 🙂 absolut läsvärd!!

    www.sandrarebeckaberg.blogg.se

    Felicia 2012-09-17 16:16:53
    Svara
  • Paulineaberg.spotlife.se
    Skriver om textilstudier/evangemang/modevisningar och andra tips angående textil/design. Skriver även om mitt projektarbete då bl.a. mina plagg jag designat kommer att sys upp på en fabrik utomlands. Väldigt mycket foton. Kram!

    Pauline 2012-09-17 16:04:59
    Svara
  • Jag skulle vilja tilpsa om min egen blogg http://vestberg.spotlife.se/
    Jag skriver om allt, och fotar väldigt mycket, även om jag ibland inte orkar lägga upp det:D

    Sigrid 2012-09-17 16:04:24 http://vestberg.spotlife.se
    Svara
  • Hejsan!:-)
    Jag tänkte vara lite fräck och tipsa om min egen blogg, men jag såg att andra hunnit före. Dock låter jag mig inte avskräckas utan ger det ändå ett försök. Jag är uppvuxen i Sveriges kotätaste samhälle och där kan man vara hur bra som helst utan att det uppmärksammas. Nyligen har jag flyttat till Kalmar och försöker anpassa mig till livet i en större stad. Jag fotar inköp, ”outfits” och min vardag med min älskade Canon, jag avskyr när bilderna har dålig kvalité. De få gångerna en mobilbild dyker upp på min blogg så är det för att få inte lite mer av det jag inte alltid skriver om på bloggen. Jag hoppas på att få synas lite extra samt att få tips om fina undangömda bloggar. Tack för en välkomponerad och inspirerande blogg. Kram Angelica.

    Angelica 2012-09-17 16:03:39 http://Angelixx.blogg.se
    Svara
  • http://juliaheveus.devote.se/

    Nya kenza. I promise.

    Pussss

    johanna 2012-09-17 16:02:48
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa om http://lefucked.blogg.se. himla härlig blogg. skrivs av en väldigt öppen tjej med passion för snygga kläder. mycket snygga bilder bjuds det på, blandat med vardagsbetraktelser. helt klart en bra väldigt bra blogg! den är personlig och ärlig och inte alls lika enformig som många andra bloggar.

    SARA. 2012-09-17 15:58:08 http://calmdowndearest.webblogg.se
    Svara
  • Hej på dig! Jag vill tipsa om min egna blogg, därför att jag har bloggat nu i ca 3 år och har inte många läsare. Jag fotar mina oufits med en bra kamera som gör bilderna bra,jag tipsar om bra saker: mode, produkter, kläder osv. självklart handlar bloggen om min vardag också! Jag är ingen storstadstjej utan kommer från en stad som ingen vet. Tar allt som det kommer och jag gillar att blogga för att kunna visa mina bilder jag fotar, kunna ge tips till folk,insperera men också för min egen del, jag kan öppna upp mig, gör det jag tycker är roligt(blogga)Är ganska osäker på mig själv, var nog därför jag skaffade blogg . Jag anstränger mig med att redigera bilderna bra även om jag gör collage av kläder. Jag vill att det ska se proffsigt ut så att det ser ut som jag har många läsare, men pinsamt när jag inte har det! Skulle vara jätte kul med flera läsare så man blir mera motiverad, taggad till att blogga och veta att de som läser min blogg gillar mig blogg, vilken känsla eller hur? och den vill jag uppleva.
    www.amandaelofsson.devote.se
    kram

    Amanda Elofsson 2012-09-17 15:57:49 http://www.amandaelofsson.devote.se
    Svara
  • hej!
    jag tänkte faktiskt tipsa om en tjej från en liten stad i Östergötland. bloggen heter byfanny.se – där hon skriver om mode, inspiration och foton. tjejen har en fasligt grym blogg och är väldigt seriös. Varje gång man går in på hennes blogg får man en väldigt speciell känsla och en hel del inspiration. med en hel drös med snygga outfits, foton och en härlig personlighet gör hon bloggen komplett.
    kram.

    Emilia 2012-09-17 15:57:34
    Svara
  • hej tänkte tipsa om min och min kusins blogg det handlar om mycket du kan besöka så kan du se vad den handlar om
    tacksam för allt du gör.

    sara 2012-09-17 15:43:26 http://www.passioss.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill tipsa om min bästa vän Matilda Oléns blogg! Hon är en jättego 17-åring från Falun. Hon har stenkoll på det senaste modet och skriver så man inte kan skuta läsa. Jag tycker helt klart att hon förtjänar fler läsare så mycket som hon anstränger sig! Matildaolen.devote.se

    Olivia 2012-09-17 15:39:49 http://Matildaolen.devote.se
    Svara
  • Jag Måste tipsa om min storasysters blogg, hon har haft sin blogg länge nu och den är helt fantastisk!

    Det är från den jag får all inspiration ifrån, hon är bäst!

    www.iidajohnsson.blogg.se

    stina 2012-09-17 15:35:16 http://www.stinajohnsson.blogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min egen blogg. Jag har enda sedan jag började blogga seriöst 2009 kämpat för få fler läsare utan att få resultat. Jag brinner för att skriva, jag brinner för att fota och jag brinner för att blogga, jag drömmer om att bli en journalist som startar en egen tidning. Jag vill inspirera folk att tänka efter och må bättre, jag vill få någon att inse att han eller hon duger precis som hon är. I bloggen försöker jag skriva så många texter som jag bara kan men jag försöker ändå blanda med musiktips för att jag även brinner för musik och lite vardag för att det inte ska bli enformigt i längden.Jag Jag skulle kunna dö för att få lite fler läsare, för det är det här jag brinner för till hundraåttio procent och jag vill inget annat i livet än att inspirera folk och blogga.

    Sofia 2012-09-17 15:34:53 http://sofiao.devote.se
    Svara
  • Hej! Jag skulle vilja tipsa om mina kompisars grymma blogg!! Det är inte direkt någon modeblogg men jag gillar den verkligen eftersom bilderna är grymma! http://thebestyearsofar.blogspot.se/

    Lina 2012-09-17 15:33:31
    Svara
  • Jag skulle faktiskt vilja tipsa min egen blogg, hehe.
    Men jag har bloggat i två år snart och tycker själv att jag gör ett bra jobb, jag har mobilbilder ibland, men oftast så tar jag kort med min storasysters system kamera 🙂
    Jag bloggar om min fritid och allt möjligt! Men speciellt Dansen! Det är min fritid <3
    Självklart bloggar jag ju för att det är roligt, men det är ju också kul om man har några som läser den också 😉

    Jag är 12 år 🙂

    Kram, och tack för en GRYM blogg!

    stina 12 år 2012-09-17 15:32:48 http://www.stinajohnsson.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny!

    Jag skulle vilja berätta om min lilla nystartade blogg. Jag har bloggat i bara några veckor men tycker redan det är hur kul som helst, jag uppdaterar flera gånger om dagen och tar outfit bilder ungefär varannan/varje dag, har lite egen stil och shoppar väldigt mycket hehe. Skulle vara superkul att få en länkning av dig för det är ju så roligt att ha massa bloggbesökare, ha det så bra ! Din blogg är bäst, kramar

    Julia 2012-09-17 15:32:23 http://juliaheveus.devote.se
    Svara
  • Jag skulle faktiskt vilja tipsa min egen blogg, hehe.
    Men jag har bloggat i två år snart och tycker själv att jag gör ett bra jobb, jag har mobilbilder ibland, men oftast så tar jag kort med min storasysters system kamera 🙂
    Självklart bloggar jag ju för att det är roligt, men det är ju också kul om man har några som läser den 🙂

    Jag är 12 år 🙂

    Kram, och tack för en GRYM blogg!

    stina 2012-09-17 15:28:12 http://www.stinajohnsson.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill tipsa om min egen blogg. Bloggar på Blogg.se Stil, men får inte riktigt den trafik jag tycker att jag förtjänar. Driver en modeblogg med outfits, collage, massa tips och inspiration! Tror att fler hade gillat min blogg om de bara hittade dit. Lägger ned mycket tid så att inläggen känns proffsiga och ordentliga, med hög kvalité. Så ta gärna en titt!

    Annars, tack för en bra blogg! Kram

    Ida, http://idavendela.blogg.se

    IDAVENDELA 2012-09-17 15:23:34 http://idavendela.blogg.se
    Svara
  • Ja, jag måste ju skriva min egen blogg. Filippasplace.blogg.se

    Men tänkte även tipsa om en utav mina bästa kompisars bloggar. Alvamartinssons.blogg.se Hon bor i Paris nu och bloggar därifrån. Hon har jättefina bilder från Paris och fina outfitbilder.

    Filippa 2012-09-17 15:18:08 http://filippasplace.blogg.se
    Svara
  • bexa.devote.se

    Ingrid 2012-09-17 15:12:17
    Svara
  • Jag vill tipsa om min blogg där jag skriver om mode, träning, foto och outfits. Jag älskar verkligen din ide och jag vill verkligen ta till mig det här. Skulle va så kul bara att du gick in på den! Jag skriver 4 gånger per dag och då snackar vi outfits, collage, fitspo (bilder och tips), nytt in eller bara några rader från min sida. Jag hoppas iaf att du gillar den, stora kramar!

    elinabrengesjo.devote.se

    Elina 2012-09-17 14:37:57 http://elinabrengesjo.devote.se
    Svara
  • Tycker verkligen att det är fantastiskt när lite större bloggare ger dem mindre chansen att kunna utvecklas! Om man får ”tipsa” om sin egen blogg så skulle jag vilja göra det. Jag har bloggat sedan jag var 13 och varje dag kämpar jag för att utveckla bloggen, leverera fina bilder och proffsiga texter med intressant innehåll. Främst så bloggar jag om mina största intressen och blandar även in lite vardag. Foto, mode och att resa är mina stora passioner, förutom om det så tycker jag att det är otroligt kul med mat, dans och inredning. Jag verkligen älskar att blogga och skulle önska att lite fler hittade till min blogg, du hittar mig på isabel.freshnet.se! Nu hoppas jag att just jag blir utvald, det hade känts så otroligt kul och verkligen get mig en push till att fortsätta följa mina drömmar och hålla på med det jag älskar! Kram, Isabel

    Isabel 2012-09-17 14:30:51 http://isabel.freshnet.se
    Svara
  • Jag vill tipsa min egna blogg! Http://sofienorman.myshowroom.se. Jag har bloggat om min vardag och mode med mycket bilder i över ett år. Har bloggat på flera olika ställen tidigare men nu har jag hållt mig här. Jag skulle verkligen vilja bli ”hittad” för jag får så mycket komplimanger om min blogg och skulle vilja ha fler läsare. Älskar din blogg och du är en av mina förebilder! Har läst din över ett år nu!
    Kraaaaam

    Http://sofienorman.myshowroom.se

    SOFIE 2012-09-17 14:27:41 http://sofienorman.myshowroom.se
    Svara
  • Hej fina Fanny!
    sett att många tipsar om sina egna bloggar.. nu är det så att jag inte har en egen blogg, så jag skulle vilja tipsa om denna bloggen: http://jeffa.se.

    Det är min klasskompis som driver den! Hon älskar att fotografera och har flera systemkameror, ett annat intresse är kläder och mode. Otroligt fin stil och bloggen är fylld med härliga bilder som hon tar själv!
    Ett + i kanten är att hon är en av det vackraste människorna jag sett och så har hon en grym personlighet!
    Jag skulle bli jätte glad om du tipsade om hennes blogg, hon förtjänar det verkligen 🙂

    Emma Lennartzon 2012-09-17 14:19:02
    Svara
  • Mode, foto och en hel del träning. Uppdaterar kring fem gånger om dagen med ljusa fina bilder. Kika in så får du se om det är något du gillar! Kram.

    tuva 2012-09-17 14:13:20 http://tuvamalmo.blogg.se
    Svara
  • http://www.nattstad.se/aliceiunderlandet

    ville tipsa om min underbart vackra vän! En form av bildblogg, där hon uppdaterar regelbundet med collage på sig själv!
    En tjej på 16 år, långt vackert hår och grym stil, tycker hon är värd mer läsare, absolut!

    Rebecka 2012-09-17 14:10:07 http://www.nattstad.se/aliceiunderlandet
    Svara
  • Jag skulle vilja tipsa min och min kompis blogg som vi har tillsammans, vi bloggar flera inlägg per dag och vi skulle så gärna vilja ha mer läsare. Vi lägger upp tips på smink och kläder även modell bilder och dagens outfit kommer upp. Vi lägger ner mycket tid så välj gärna oss! kram Alicia och Lotta

    Alicia & Lotta 2012-09-17 13:59:37 http://lottalicia.devote.se
    Svara
  • Hej!
    Urbanstyle.se
    Jag skulle vilja tipsa om en nystartad bloggportal, urbanstyle.se! Bloggportalen har ca 8 olika bloggare, alla uppdaterar regelbundet men bra och intressanta inlägg.
    Bloggportalen har också en streetstyle men riktigt balla outfits.
    Helt klart värd lite uppmärksamhet då det inte bara är en som får uppmärksamheten.
    Kram

    Paulina 2012-09-17 13:58:25
    Svara
  • Tjenamors!!
    Jag skulle vilja tipsa om en blogg jag följer varje dag, det är elista.devote.se! Riktigt bra blogg då det är bra kvalite på bilderna, varierande innehåll i inläggen och hon har en sjukt skön stil! Grym blogg verkligen!!:)

    Josefin 2012-09-17 13:55:21
    Svara
  • Min egna lilla blogg tycker jag skulle förtjäna lite mer uppmärksamhet faktiskt. Man lägger ner så mycket av sig själv i bloggen, både tid och jaa inte pengar men tankeverksamhet liksom. Jag har bloggat i dryga två år och just nu är min blogg bättre än någonsin. Jag föredrar kvalitet framför kvantitet och bjuder på dagens outfits, önskecollage och inspiration!

    Kramis

    Ebba 2012-09-17 13:40:53 http://www.cutething.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag skulle vilja tipsa om en tjej från Falun som lägger ner mycket energi på att tipsa om saker kring hennes vardag som träning, kost och mode. Hennes blogg är en utav de jag läser varje dag och det skulle vara kul om man kunde hjälpa henne att bli lite större. Om hon kan inspirera mig så hoppas jag att du kan hjälpa mig att få henne att inspirera andra också! malinasenlund.se

    Bella 2012-09-17 13:00:48
    Svara
  • Jag skulle vilja rekommendera min kompis modeblogg. Hon uppdaterar varje dag med ungefär 3 inlägg per dag och har en medelstor blogg men skulle vara kul om hon kunde få en skjuts för hon har en underbar smak 🙂

    http://blingstyle.blogg.se

    lidde 2012-09-17 12:30:27 http://panam.devote.se
    Svara
  • Som alla andra, vill jag också ”nominera” min egen. Jag skriver inte varje dag, men om jag skulle bli mer uppmärksammad så skulle jag nog börjat med det. Dessutom ska jag prova på lyckan i London, och åker nästa vecka. Då får ni vara med i mitt liv i London – alltså mer inspiration än vanligt. Skriver mycket om mina nya köp och vardag. Kram!

    Wayofliving.blogg.se

    Frida 2012-09-17 12:26:52 http://wayofliving.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag skulle faktiskt vilja rekomendera min egna blogg då jag anstränger mig med att ha mycket bilder och nu när jag har köpt en systemkamera så blir bilderna så mycket bättre, för jag älkar att fota! 🙂 Kram

    jennie 2012-09-17 12:07:10 http://jeleandersson.blogg.se
    Svara
  • Jag tipsar om min egen blogg (http://justanotherdevil.blogg.se) (:

    Sofie Stille 2012-09-17 12:04:56 http://justanotherdevil.blogg.se
    Svara
  • Vill tipsa om den här motivations, inspirationsbloggen som riktar sig till personer som behöver en spark i baken. Oavsett om det gäller träning eller bara motivationsboostar så är det en blogg man känner igen sig i och det uppdateras med många kloka ord!

    E 2012-09-17 11:50:52 http://lillages.blogg.se
    Svara
  • Hejsan Fanny! Jag skulle också vilja tipsa om min egen blogg. Jag har haft den ett tag och lägger ner många timmar på den. Kompisarna säger att den är undehållande och intressant att läsa. Sen har jag ett namn man lätt kommer ihåg. Nästan varje dag läggs en outfitbilder upp, ibland tips på bra musik, tips på snygga skor, jackor osv osv. Jag skulle bli jätteglad om du skulle tipsa om min blogg! Tack på förhand, Deziré!

    Dezire 2012-09-17 11:41:43 http://babbeldrottningen.wordpress.com
    Svara
  • Jag tycker att www.notessnapsandfashion.spotlife.se gör ett bra jobb + att det är två stycken väldigt bra vänner till mig 🙂

    Naira Abdel-Halim 2012-09-17 11:38:22 http://www.notessnapsandfashion.spotlife.se
    Svara
  • Hej! Jag vill gärna tipsa om min egen blogg. Jag lägger ner otroligt mycket tid (så mycket som det finns över efter mitt heltidsarbete osv) och jag uppdaterar ca 6 ggr per dag. Visst kan det bli någon mobilbild men jag försöker alltid att redigera den med olika appar i så fall för att det ändå ska vara fina bilder på bloggen. Dagens Outfit tar jag alltid med min systemkamera och spenderar timmar med att redigera ljus, färg osv för att jag vill att allt ska se snyggt ut =) Min blogg är rätt nystartad (juli iår) så jag skulle verkligen bli supertacksam om jag kunde få lite fler läsare 🙂 sedan är det ju upp till mig att få dem att stanna 🙂 Jag skriver mycket om mode, shoppingtips, skönhet osv =) Ha en bra dag och tack för en bra blogg, Kram!

    annayellowbanana 2012-09-17 11:29:55 http://annayellowbanana.se
    Svara
  • http://mikaelasedell.blogg.se/

    Mikaela 2012-09-17 11:26:21 http://mikaelasedell.blogg.se/
    Svara
  • Tjo! Jag vill tipsa om min egen tror jag. (hehe) Jag tar väldigt sällan cambilder och lägger ut i inläggen. Jag uppdaterar ofta varje dag och tänker oftast ”det här måste jag skriva i bloggen” eller så frågar jag någon om jag är någon speciell stans att ta en bild till bloggen. Jag lägger ner mycket tid på att skriva välformulerade inlägg så att så många som möjligt ska förstå, sen inte för långa heller och styckes indelning tänker jag oftast på. Jag tycker jag själv skriver om det som en 98 kan skriva om. Jag har haft min blogg sedan 1 April detta året och om det helt plötsligt blev någorlunda bra statistik skulle jag bli verkligen super glad! Kram! <3

    emma 2012-09-17 11:21:05 http://emsenk.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle vilja tippsa om min egna blogg actually, egoistiskt, ja kanske det. Men jag lägger ner mycket tid på att ta riktiga bilder, hitta inspirerande bilder osv.
    Jag skriver om höjdpunkterna i mitt liv och även det jag blir inspirerad utav som till exempel mode, foto, inredning och musik!
    I hope you like it!

    Julia Benjaminsson 2012-09-17 11:20:31 http://thursday.devote.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min kära vän Maggies blogg! Hon skriver om allt mellan sin vardag till tips och insperation. Under dom två åren jag har känt henne så har hon alltid kämpat för sin blogg för att få den så bra som möjligt och så mkt uppdatering som möjligt. Hon är en super fin tjej och förtjänar verkligen en större blogg!

    http://magh.devote.se/

    Mikaela 2012-09-17 11:02:20 http://lemonworld.devote.se
    Svara
  • Jag driver en modeblogg och driver ett företag, skulle vara kul att få en länk och mer följare. Det känns som att det är mer värt att läga ner mer tid på bloggen om man har någon som läser! 🙂

    Sofia 2012-09-17 10:58:45 http://sofiaeriksson.blogg.se
    Svara
  • Jag vill tipsa om min kompis supergrymma blogg! www.fromparistostockholm.se heter den och hon förtjänar verkligen all uppmärksamhet för den! Hoppas du tittar in den!
    Superrolig ide för inlägg förresten, jättekul!
    kram

    Hanne 2012-09-17 10:57:45
    Svara
  • Hej Fanny, jag vill inte ta tillfället i akt och dela min egen blogg, Så därför vill jag att du kikar in på denna blogg http://fridawiman.devote.se/ . Det är en tjej från min stad och hon är oerhört fin, har världens finaste bilder och härlig klädstil (Även kanske världens finastte hår). Hon förtjänar verkligen att synas, grym blogg och grym inspo!
    Tack för mig!

    Matilda 2012-09-17 10:46:12
    Svara
  • Tipsar om min kompis Paulinas blogg (paulinalundbergs.blogg.se). Hon skriver väldigt roliga texter om sin vardag, uppdaterar ofta och tar bilder med sin systemkamera. Jag vet inte, kanske roliga om man känner henne att läsa men å andra sidan, vem gillar inte en välskriven blogg?

    Sara 2012-09-17 10:45:57 http://sarakarinemilia.wordpress.com
    Svara
  • Oops, min blogg heter föreesten www.mikaelacarlsson.myshowroom.se ^,^

    Mikaela 2012-09-17 10:33:38
    Svara
  • Jag har inte haft min blogg så länge och har därmed inte många läsare. Jag skriver några inlägg om dagen och tar de flesta bilderna med min systemkamera. Jag brukar skriva om mode, tips och om min vardag. Vore verkligen kul att få mer läsare! Ha det bra 🙂 http://www.nattstad.se/emmafredriksson

    Emma 2012-09-17 10:17:33 http://www.nattstad.se/emmafredriksson
    Svara
  • http://modeblogga.blogg.se/
    En modeblogg med väldigt fina och stora bilder. Hon har en bra stil som alla kan inspireras utav och våga ”ta efter”!

    Linda 2012-09-17 10:14:18
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill faktiskt tipsa om min egen blogg! Där jag skriver mycket om mode och vackra ting i hopp om att inspirera andra. Dessutom en lite om min vardag. Däremot uppdaterar jag inte flera gånger per dag eftersom jag hellre lägger ut väl genomtänkta inlägg än slarv för att fylla ut. Hoppas att du tar dig ett kik in på min blogg och inspireras du med! www.lovebyanna.devote.se

    Puss & kram, tack för en grym blogg!

    Anna 2012-09-17 10:13:59 http://www.lovebyanna.devote.se
    Svara
  • Jag skulle gärna vilja tipsa om min blogg ! 🙂 älskar att skriva så är mycket egen skrivna texter. inspiration, vardag, foto och mode. Tips osv. Jag uppdaterar ofta och varierat! Hade vart väldigt roligt om du tipsade min blogg då jag läser din varje dag och älskar den! 🙂 hoppas att allt är bra med dig kram nathalie ! 🙂

    nathalie 2012-09-17 10:13:39 http://nattstad.se/nathalieericson
    Svara
  • http://modeblogga.blogg.se/

    Linda 2012-09-17 10:10:53
    Svara
  • Hej,

    Jag vill faktiskt tipsa om min egen blogg! Skriver om mode och lägger verkligen ner mycket tid så skulle vara roligt med lite fler läsare! Jag läger ner flera timmar per dag så det skulle vara kul med lite lön för mödan! Även fast jag tycker det är kul att blogga är det ännu roligare med uppskattning!

    Fredrika 2012-09-17 10:10:32 http://alotlikefashion.wordpress.com
    Svara
  • www.annispannis.spotlife.se – Superfin och välskriven blogg, har inte updaterats på länge men detta kanske gen henne en spark i baken att börja igen. Omnämnd på ponnysanning.se och Stinalee.se ! Omskriven att bli nästa stora bloggraket!

    www.gardshundensigge.blogg.se – en nystartad blogg skriven av matte från en hunds perspektiv, humoristisk, enkel och såååå söt hund!

    Kram på dig!

    Linnéa 2012-09-17 10:07:11
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill faktiskt tipsa om min egen blogg! Skriver mycket om mode och vackra ting – i hopp om att inspirera andra! Dessutom lite inflik i min vardag. Även om jag inte uppdaterar flera gånger per dag tycker jag att det är viktigare att alla mina inlägg väl genomtänkta! Hopppas att du tar dig ett kik och kanske inspireras du till att välja ut min blogg!
    www.lovebyanna.devote.se
    Puss & kram, tack för en grym blogg!

    Anna 2012-09-17 10:06:53 http://www.lovebyanna.devote.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag vill tipsa om min egen blogg som jag har haft i cirka 4månader. Jag brukar alltid försöka skriva minst tre gånger om dagen om mitt liv och lägger gärna in lite då och då om kläder, smycken osv 🙂 Jag tycket det är superkul att få mer läsare och det skulle betyda otroligt mycket att du tipsar om den eftersom jag nörd följer din blogg varje dag och får inspiration 🙂 Det skulle iallafall vara otroligt kul! Ha det bra, Kramiz

    Mikaela 2012-09-17 09:57:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!