I HOPE LIFE TREATS YOU WELL

Godmorgon! Det spöregnar, är kallt och allmänt höstigt ute men nu ska jag dra på mig lite sköna kläder och åka in till stan för att utnyttja ett presentkort på helmassage som jag har fått. Hur skönt?! Helt perfekt en dag som denna som också är min enda oplanerade dag på flera veckor. Vad jag gör med min eftermiddag återstår att se, men vi hörs när jag är hemma efter min massage i alla fall 🙂

Good morning! It’s pouring and cold outside, like the first day of fall. But now I’m going to put on some comfortable clothes and go into town to use a gift card on a full body massage that I have received. How nice?! Just perfect on a day like this that is also my only day without any plats for several weeks. What I’m doing with my afternoon remains to be seen, but I’ll write when I’m home after my massage again 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!