SVAR DEL FEM

Vilka är plaggen man ska investera i i höst? Vilka färger?
Det som jag tycker är måsten på modefronten i höst är en skinnjacka, en oversized kappa, ett par mönstrade byxor (gärna med färg), maffiga glittrande halsband och knähöga stövlar! Det är lite av nyckelplaggen enligt mig. När det kommer till färg så är det som vanligt mycket grått och svart som gäller men om du vill ha en riktig färg så ska du tänka lila. Allt från vinrött till kornblått (fast mest vinrött).

nâgon rolig resa pâ gâng? eller nâgonstans du absolut vill âka?
Ja jag ska till London i höst som vanligt, men annars har jag ingenting inbokat! Kommer inte ens ihåg när det var såhär sist, jag har alltid två eller tre resor att se fram emot. Och jag kan INTE säga att jag gillar det 🙁

bra boktips?
Gossip Girl-böckerna, It Girl (fortsättning på Gossip Girl som handlar om bara Jenny), Elsas mode-böckerna, Shoo Bre. Det är några jag läst ganska nyligen!

Om du ska bjuda fyra kändisar på middag, vilka bjuder du?
Kate Bosworth, Miroslava Duma, Olivia Palermo och Rachel Bilson. Bara för att de är mina främsta stil-förebilder och jag skulle bara vilja se vad de hade valt att ha på sig! Haha.

Hej! Tänk dig att ALLA dina kläder försvann och du var tvungen att bygga upp en helt ny garderob. Vad skulle du börja köpa, om du måste tänka att kläderna ska kunna matchas på många olika sätt, användas i många outfits osv..?
Hej! Jag skulle börja med en massa basplagg på alla fronter och sedan skulle jag bygga upp med plagg som var mer svårmatchade för ingen har en snygg stil utan plagg som är riktigt, riktigt oanvändbara! 😉 Så först typ svarta jeans, baslinnen, svarta boots, skinnjacka osv och sedan tex. en svårmatchad, mönstrad topp med en massa färg på!

Har det hänt något mellan dig och Emelie? Hon bodde väl hemma hos dig förut och så åkte ni väl till zakhryntos tillsammans? Så jag undrar om ni fortfarande hänger ihop eller om ni splittat upp eftersom man inte hört något om er tillsammans?
Nejdå! Emelie bodde ju här förut som sagt men sedan åkte hon till sin pojkvän i USA och nu håller de på att flytta ihop i Norrköping så därför har vi inte setts på hela sommaren. Men nej, det har inte hänt någonting mellan oss!

Hur kan man matcha ljusgråa byxor?
Med andra gråa och svarta plagg eller med mjuka pasteller! Nu till hösten skulle jag dra på mig en tunnare, stickad tröja över.

var kan man hitta snygga höstjackor?
Jag tänkte skriva ett inlägg om det snart men så länge kan du spana in Asos. Dom har fått in galet snygga!

Tips för att våga stå framför klassen om man ska presentera något i en obekväm situation?
Jag tyckte också att det var jobbigt, tills jag startade UF-företaget och fick hålla vår företagspresentation inför tusentals människor. När det var dags för nästa tal i skolan gick det strålande och det kändes som a piece of cake. Men om du inte blir tvingad till något sånt så är det helt enkelt bara att träna och tänka på hur du ser på andra som gör samma sak. Tycker du att de är konstiga eller dumma?

De bästa apparna på Iphone enligt dig?
Instagram, WordPress, SL, tv.nu, Körkortsteori och SMHI är dem jag använder mest!

Vilka märken säljer ni på avdelningen du jobbar på på NK?
Oj, en massa! Har inte riktigt hunnit trycka in alla i huvudet än, haha. Men många underlinjer. Marc by Marc Jacobs, Michael Michael Kors, See by Chloé, Alice + Olivia, Busnel, Juicy Couture, Vince, Rag & Bone bland annat. Så ska vi snart få in Rachel Zoe med!

Vad är din favoritfärg på naglarna?
Året om är det silver och vitt men nu i sommar har det varit korallfärgat!

Vilka länder har du varit i i år?
Filippinerna, Hong Kong, Italien och Skottland.

Hur shoppar man secondhand? Jag fattar inte. Jag hittar aldrig något fint men jag älskar allt som du köper secondhand! 
Man ska köpa utstickande och speciella plagg. Köper du en enfärgad skjorta använder du den aldrig sen men köper du ett partyfodral blir det en favorit! Sedan krävs det myyycket tålamod då man får gå igenom mycket skit för att hitta sina guldkorn.

Hur många gånger har du varit i Skottland?
Jag tror att det här var min fjärde eller femte gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Heter appen bara ”körkortsteori”? Det finns ju några stycken att välja på när man söker på körkortsteori 🙂

    Jenny 2012-08-24 21:27:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!