SVAR DEL FYRA

Kan du tipsa om några SVENSKA nätbutiker med snygga kläder? 
Nelly.com. Chicy.se, Modekungen.se

Som elev på Jensen, får man träningskort på något gym? Med tanke på att Jensen är en hälsosam skola typ. Jag har hört att ma får kort på S.A.T.S?
Nej mn får inte kort på SATS men man får rabatt om man vill köpa ett kort där! Jensen har ett samarbete med dem så man har idrott där ett par gånger per år också och då får man gymma gratis i två timmar (per gång).

Vilken är din favoritparfym?
Noir Tease från Victoria’s Secret.

Har du någon kontakt med Fredric, ditt ex?
Nope, ingen alls!

Vem är din bästa vän?
Oj, jag har flera! Haha. Jag kör lite på den här grejen att jag hellre har få nära vänner än många som man inte är så nära. Men mina absolut bästa är väl Anna, Cajsa och Emelie. Sedan är ju Emma, Elina, Frida och Mimmi vääldigt nära vänner också, men jag antar att jag inte får välja sju..? Haha.

Jag och mina tre bästa vänner på min student! 

Vilka är dina bästa skönhetstips?
Sova ordentligt, röra på sig (gå i trappor istället för hiss, gå istället för buss osv) och satsa på en naturlig sminkning. Och, tvätta ALLTID av sminket innan du lägger dig. ALLTID.

Vad lyssnar du på för slags musik?
Jag lyssnar verkligen på allt. Allätare med andra ord. Men jag kan lägga upp lite spotifylistor åt er snart om ni vill? Så länge kan du lyssna i min Musik-kategori!

Hur sätter man upp mål man verkligen vill lyckas med och sen kunna belöna sig för sin insats?
Skriv upp målet på ett papper och sätt upp det där du ofta ser det. Sedan ska du bestämma en tid då målet ska vara avklarat och efter det dela upp det i delmål. Om vi säger att ditt mål är att få MVG i Engelska, då kan ett delmål vara att få ett bra betyg på ett engelskaprov som tar dig närmare ditt MVG. Bestäm sedan belöningar för det stora målet och delmålen. Ju större mål, desto större belöning. Mina mål kunde vara t ex. en myskväll mitt i veckan med film och godis om jag klarat av ett delmål och om jag klarat av mitt stora mål kan jag unna mig den där superfina jackan som jag velat ha jättelänge. Jag kände att det här blev lite snurrigt men om du inte förstår eller vill veta mer så är det bara att maila mig!

Hej Fanny! Jag har ett stort problem som jag mer än gärna vill ha hjälp med! JAg har i flera år försökt få långt hår, det fungerar ett tag men under sommaren slits håret av pga för mycket sol och bad. Jag har hört att det skall finnas medel/oljor som man kan ta i som skall skydda både mot sol och bad, tänkte höra om du har någon/några att rekomendera??
Jag använder Orofluid’s hårolja ibland (när jag hinner, orkar och kommer ihåg) och den tycker jag är jättebra. Dock vet jag inte om den är speciellt gjord för att skydda mot sol och bad, jag är lite dålig på den fronten. Jag tycker att du ska gå in och fråga på en frisörsalong, de vet bäst! Och om du verkligen är rädd om håret så tycker jag att du ska investera i en lite dyrare produkt, det är inte bara priset som är skillnaden!

Vad tror du kommer bli hett till hösten?
Jag skrev precis ett inlägg om det så om du bara scrollar ner lite så hittar du det där 🙂

Vad ska man ha på sig om man vill se rockig ut?
Om man vill se rockig ROCKIG ut eller bara lite rockaktig men fortfarande med ”trendkänslan”? Riktigt rockig kan jag inte riktigt hjälpa dig med då det inte är mitt område men lite rockinspirerat så skulle jag säga svarta stuprör, snörboots och en t-shirt med tryck på.

Hur ser ditt drömliv ut när du är trettio?
Takvåning i innerstan, moderedaktör på någon grym tidning och precis fått mitt första barn!

Har du och Jesper planer på att flytta ihop?
Ja! När jag köper min lägenhet så flyttar han in där med mig 🙂

Är du inte kompis med jill och ”tinis” längre?
Nej, eller vi umgås inte. Vi tappade kontakten när jag flyttade till Stockholm och har inte pratat med någon av dem över ett år tyvärr.

Jag undrar hur lång du är utan klackar och hur lång du är ungefär med? 
Utan klackar är jag 176 och med beror på vilka klackar jag har. Men blir väl mellan 186-190 typ.

Hur träffades du och din pojkvän? Vad är det bästa med honom?
Vi träffades på en hemmafest i Falun för fyra år sedan från början, sedan höll vi kontakten från och till och så träffades vi igen i våras och jag fastnade direkt! Han hade varit något av en ”fantasi” för mig under de åren vi bara pratade över facebook och telefon och att han skulle vara lika underbar i verkligheten som jag föreställt mig trodde jag aldrig! Det bästa med honom är att han får mig att skratta, han är driven och ambitiös och så himla lik mig men samtidigt fruktansvärt olik.

Jag äger en jeansjacka och en kakigrön jacka, tycker du att jag ska satsa på en skinnjacka i höst?
Det tycker jag att du måste avgöra själv! För mig så är jeansjackan, millitärjackan och skinnjackan de tre ”grundjackorna” så om du redan har två av dem så behöver du ju egentligen inte en till men samtidigt så tycker jag att skinnjacka är solklart snyggast och lättast att matcha, så…. haha.

Tips på bra träning som bränner fett och kan ge en bra resultat på ganska snabb tid?
Promenader bränner mycket fett! Annars är jag inte så på läst på det här området.

var kan man hitta snygga stickade tröjor till ett bra pris?
Kolla Weekday och American Apparel

Och sen undrar jag om inte du kan göra din blogg lite mer personlig, den har blivit så ytlig och det skulle vara så mycket roligare att få läsa lite mer om dig som person och inte bara om dina kläder ect. Även fast det också är roligt!
Självklart! Men det skulle vara lättare om ni ville ge mig lite förslag på vad det är ni vill ha mer av. Vardagsbilder? Att jag berättar vad jag gör? Åsikter?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Hej Fanny! Tycker du att man ska satsa på ett par traditionella svarta, matta Dr. Martens eller ett par lackade? Om man ska ha dom till vardags bara, blir det för mycket om dom är lackade eller funkar det så länge man matchar på rätt sätt? Har beslutsångest, haha.. 😀

    Therese 2012-08-24 16:29:28
    Svara
  • Åsikter! 😀

    i 2012-08-22 15:40:27
    Svara
  • Jag älskar enkla vardagsbilder. Vad du åt till lunch, kanske Instagram-sammanfattning, tips och sånt enkelt som inte behöver ta så mycket tid. Extremt mainstream, jag vet. Men det är det som går hem. Och sen, eftersom du har en så fantastisk blogg redan, finns det inte en chans att den skulle ”bli som alla andra”. Den skulle bara bli lite mer personlig, lite extra perfekt liksom!

    L 2012-08-21 21:56:43
    Svara
  • Gärna mera videoinlägg!! 😀 det är super duper kul att kolla på!!
    Gärna fler skönhetstipps och frisyrer 🙂

    Elsa 2012-08-21 17:52:44
    Svara
  • Mer vardag, vardagsbilder och åsikter vore jättekul att läsa om! Även lite mer skönhetsinlägg, för just nu känns det som om det nästan bara är mode. Kommer ihåg att jag älskade att läsa om dina myskvällar under hösten, dina tips och en massa sånt för något/några år sedan. Även julkalendern är jättebra! Den kommer i år igen eller? 🙂

    Vad kul att du och Jesper ska flytta ihop! Blir så glad för eran skull! 😀

    Frida 2012-08-21 15:39:30
    Svara
  • Mer åsikter! 🙂

    Hanna 2012-08-21 14:59:55
    Svara
  • Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)

    http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

    Lebanezza 2012-08-21 14:57:29 http://nattstad.se/lebanezza
    Svara
  • Hej Fanny! Jag har ett stort problem, jag har nyss börjat gymnasiet och går samhällslinjen. Jag tycker skolan är jättebra och allt folk där är trevliga och så. Enda problemet är att jag inte tycker om min klass, den funkar liksom inte. Har knappt några riktiga kompisar där och trivs inte alls i klassen! Jag funderar på att byta men vet inte riktigt om jag ska göra det. Behöver verkligen råd, tacksam om du svarar!

    Fanny 2012-08-21 14:42:00
    Svara
  • Ååååh blir så glad när jag läser om att Jesper ska flytta in med dig! Stort lycka till önskar jag er! 🙂

    Jag skulle vilja se massor med vardagsbilder för det är superduper kul, allmänt om din vardag och lite åsikter också. 2010 skrev du väldigt mycket om din vardag och hade rätt mycket vardgasbilder och det var superkul så mer sånt! Kram!

    Sofia 2012-08-21 14:35:27
    Svara
  • Mer vardagsbilder och skriv vad du gör på dagarna! 🙂

    Zabina 2012-08-21 13:06:43 http://zabinalantz.myshowroom.se
    Svara
  • Mer åsikter tycker jag hade varit kul! 🙂

    Linda 2012-08-21 12:42:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!