SVAR DEL TVÅ

Vem är det som fotar dina snygga outfitsbilder?  har du någon som hjälper dig eller använder du stativ och fotar själv?
Oftast är det mamma eller pappa men ibland hjälper andra släktingar eller kompisar till. Jag tar sällan själv med stativ. När jag kollar på förra månadens outfits så har mamma fotat 5, pappa 4, min kusin Matilda 4 och Emma 2!

Om du var tvungen att välja mellan att ha samma outfit i ett halvår eller att aldrig få ha högklackat med något annat än färgen senapsgul, vad skulle du välja då?
Aldrig få ha högklackat med något annat än senapsgul. Kläderna är viktigare än skorna!

Om man har gjort en tecknad bild av dig, vart skickar man den så du får den då?
Då kan man skicka den till [email protected], den mailen kollar jag varje dag så då får jag den garanterat 🙂

Tycker inte du att de gula skorna från weekday är grymt fula ens när du tänker efter?Lite fula? fulsnygga? 
Hahahha, nej. Jag tycker att de har en häftig modell och jag älskar den utstickande färgen så nej jag tycker inte att de är fula. Många av er verkar tycka om dem också så det är jättekul!

Skor från Weekday

Hur matchar man en långkjol (inte transparent) på bästa sätt utan att det ser ”tantigt” ut? 
Med någon som är allt annat än tantigt! haha. Släng på en metallicöverdel eller något annat som är ”typiskt 2012” och som din mormor aldrig skulle ha 😉

Om du fick beskriva din drömlägenhet, hur skulle den se ut? ( läge, ljus eller mörk, många rum eller öppet osv)
Den skulle ligga högst upp i något av Vasastans sekelskiftesbyggnader, ha stora ytor med vita väggar och vita trägolv och en stor terass där man såg ut över alla tak. (Och så ett helt rum som walk in closet, så klart).

Vilka är din tre favoritskönhetsprodukter?
Emma S rengöring, min B-vitamin och X-lash

Har du några planer på att flytta tillbaka till Dalarna igen?
Nej det tror jag inte. Jag tror att det är lite så att om man väl flyttar till Stockholm och trivs så kan man aldrig bo någon annanstans sen.

Hur blev din blogg så känd?
Den har blivit större eftersom. Jag har inte haft något speciellt som gjorde den större över en natt utan statistiken har ökat eftersom så jag tror att jag har skrivit om sådant som folk gillat och då i sin tur tipsat sina vänner som tipsat sina vänner osv. Sedan är det så att om man har bra inlägg längst upp när någon råkar hamna på ens blogg första gången så fastnar den, därför gäller det att försöka ligga på topp så ofta som möjligt! Hur hittade ni min blogg förresten? Det skulle vara kul att veta! 🙂

Vad har du under klänningar och toppar med djup urringning?
Freebra eller nipplecovers

Klänning från Inlovewithfashion.com

Vart bor din kille??? Ni verkar inte träffas så ofta. Hur länge har ni varit tillsammas? Kan du inte skriva mer om honom i bloggen.
Han bor i Göteborg så nej, det gör vi inte. Vi har varit tillsammans officiellt i 2 månader men vi var ju som att vi var tillsammans ett bra tag innan det med.

Hur fick du så att din blogadress blev till (.se) istället för te.x devote.se?
Det ändrar dom åt en när man byter till en större bloggportal men du kan köpa en egen domän på tex one.com och flytta över din blogg själv 🙂

Hur har du råd att köpa en lägenhet?
Det har jag inte! Haha. Jag tar ju ett lån för att kunna köpa den och sedan kommer jag jobba i höst och på så sätt kunna betala för allt var det innebär.

Berätta tre saker om dig själv som vi inte vet!
Jag skriver med bara pekfingrarna på tangentbordet, jag tycker inte om läsk (har aldrig gjort) och jag har en fruktansvärt ful handstil (det tycker alla). Haha.

Om det är någon jag skall fråga så är det väll dig! Har du några pluggtips att dela med dig av? Eller har du något gammalt inlägg som handlar om ”pluggning” som du kan länka i ditt svar?
Visst har jag det! Du hittar det HÄR.

När är det du skulle åka till new york och hur länge ska du vara där? Vilka ska du åka med och vad ska ni hitta på för något där?
Jag ska inte åka till New York längre tyvärr. Vi fick inte ihop det när alla kunde och New York är så himla dyrt när man väl är där så jag känner inte att jag riktigt kommer ha råd om jag har min egna lägenhet och så då. Så istället har jag bytt resan till London med mamma då det inte hade blivit av i år annars. Jag är supernöjd med det valet, London är verkligen min favoritstad och det är så mysigt att resa med bara mamma. Då kan jag fylla på Londonguiden åt er också!

Jag och mamma i London förra året

Jag har alltid, och är, väldigt intresserad av kläder, mode, accessoarer osv osv, och är inte rädd för att gå min egna väg inom det området. men jag har verkligen INGEN inspiration just nu! vad är ditt tips för att få tillbaka inspirationen? har detta hänt dig någon gång?
Självklart har det hänt mig, jag vet precis vad du känner! Jag brukar göra så att jag sätter mig ner med några modetidningar och bläddrar igenom den, kollar in nyheterna på mina favoritwebbshoppar och läser länge i outfitsarkivet hos mina favoritbloggare. Då brukar inspirationen komma tillbaka till mig och ge mig nya idéer!

Hej Fanny! Jag undrar vilka gymnasium du sökte till förutom Jensen, tacksam för svar! 
Kunskapsgymnasiet och Cyber

jag missade skottland-frågestunden så jag smyger in en fråga från den kategorien här istället om det går bra. Jag undrar om det var svårt att köra bil (för dina föräldrar) i Skottland då det är vänstertrafik? Tänkte ta körkort nästa år och är sugen på att bila i just Skottland men det känns lite läskigt att köra på ”fel” sida, eller gick det bra? 
Självklart! Mamma vägrar köra på fel sida (men hon vägrar köra i Stockholms innerstad också) men pappa har inga problem med det. Eftersom att man sitter på fel sida i bilen också så blir det rätt naturligt tycker han. Men det är klart att det är svårare än högertrafik!

Hur ofta noppar du dina ögonbryn ?
När jag orkar och det behövs! En gång i veckan kanske.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag hittade din blogg när jag kollade igenom toppbloggarna på bloglovin’s hemsida 🙂

    Linda 2012-08-18 11:48:37
    Svara
  • Jag var sugen på att läsa en mode blogg för att få lite inspiration och då hittade jag din blogg. Älskar den verkligen och läser den dagligen!!Har verkligen fått inspiration sedan jag började läsa din blogg 🙂

    Laura 2012-08-17 19:41:50
    Svara
  • Åh du är himla fin! 😀

    ▲L I N N 2012-08-17 16:42:34 http://www.linnslifeee.blogg.se
    Svara
  • Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)

    http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

    Lebanezza 2012-08-17 16:21:15 http://nattstad.se/lebanezza
    Svara
  • jag hittade din blogg i och med att en kompis blev en av finalisterna i din outfittävling 🙂 hon var rätt förvånad och lite småstolt över att hon blev utvald och visade i princip alla hon kände haha. men efter det har jag blivit fast här 😉 hoppas det går bra med lägenhetssökandet och allt. KRAMAR

    hannah 2012-08-17 13:53:02
    Svara
  • Jag hittade din blogg på bloglovin! Sen dess har jag älskat den och tipsat den till nästan alla mina vänner. Din stil är fantastisk och du är min förebild! Du hade sjukt bra betyg, verkar vara väldigt snäll och dina klädtips är verkligen fantastiska.
    Din blogg är bäst av alla bloggar jag läser kram

    stina 2012-08-17 13:00:58
    Svara
  • Jag hittade din blogg när jag googlade ”Londongudie”. Din guide var högst upp! Jag läste den och fick en fantastisk resa i London. Så jag fortsatte läsa din blogg och nu är den min favorit 🙂 !

    Wilma 2012-08-17 12:05:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!