SVAR DEL ETT

Jag ska börja gymnasiet snart och undrar vad man ska ha på sig första dagen? Ta gärna ett exempel för varm dag och en lite kallare dag!
Vad kul! Jag tycker att du ska ha något enkelt men som fortfarande inte gör så att du sjunker ihop med resten. Är det kallt skulle jag satsa på ett par lite udda långbyxor (skinnbyxor, mönstrade/färgade byxor eller kanske ett bar ”gubbyxor”) och någon enkel topp. Släng på en skinnjacka eller millitärjacka på det. Är det varmt så skulle jag ta en topp eller klänning med mycket mönster eller färg som gör att du syns, matcha med enfärgade/jeansshorts (om du väljer toppen) och ett par snygga sandaler med eller utan klack. Glöm inte att ta med en rymlig väska då man brukar få en massa material första dagen!

Vilka bas plagg tycker du borde finnas i en garderob? 
T-shirts i vitt, svart och grått, svarta stuprör, svart kavaj, skinnjacka, skinnshorts, skinnbyxor, den lilla svarta och millitärjackan.

Läser dina föräldrar din blogg? 
Haha japp! Mamma kan era kommentarer och mina inlägg bättre än jag gör.

Vad är ditt drömresemål?
Maldiverna! Det ser heeeelt underbart ut. Om någon av er har varit där får ni gärna berätta om det!

Kan du inte berätta om ditt lägenhetstittande, var vill du att den ska ligga, storlek, sort (hyresrätt eller bostadsrätt), betalar du den själv eller betalar dina föräldrar? Vore jätteintressant att veta!! 
Självklart! Just nu tittar jag på Vasastan och Kungsholmen, 1a på mellan 25-30 kvadrat, bostadsrätt. Jag betalar den själv med sparade pengar och så ska jag ta ett lån men mina föräldrar hjälper mig igenom att gå i borgen för mig så att lånet blir lättare. Men allt står på mig och det är jag som kommer betala allt (ränta, hyra, mat, försäkringar, el, osv).

Varför har din blogg blivit så opersonlig? det är tråkigt att det har blivit så!
Grejen är att så fort jag skriver något personligt så får jag ingen respons från er. Det är ju era kommentarer jag går på och det som driver mig vidare. När jag lägger upp vardagsbilder eller skriver om vad jag gjort är det nästan alltid tomt på kommentarer men lägger jag upp ett kollage eller skriver om en trend så rasar de in. Förstår ni då att jag tolkar det som att ni tycker mer om det? Jag gör ju det jag får respons på. Men, jag kan börja skriva mer vardag igen! 🙂

Tycker du det är pinsamt att ta outftis bilder? Alltså typ på stan där folk kan se dig 
Nae. Jag tyckte det först men nu har man vant sig. Tycker det är mer pinsamt för folk som går förbi när dom stirrar som bara den som att dom aldrig sett två personer och en kamera förut, haha.

Hur gör du för att orka gå med klackar en hel dag?
Haha det gör jag inte. Jag vet att ju mer man övar ju lättare går det men med de flesta klackskorna är jag inte riktigt där med än. När jag vet att det kan bli en lång dag packar jag ner ett par converse i väskan också så kan jag byta om det skulle behövas. Annars är det bara att bita ihop, ska man vara fin får man lida pin! Ingen går i klackar för att dom är sköna.

I mina skönaste klackar som inte är speciellt höga och som går att gå i hela dagen

Vad kan man matcha ett par marinblåa hunterstövlar med? 
Andra blåa plagg (alla nyanser), svart, grått och vitt skulle jag säga är snyggast.

Om du skulle sätta ihop det bästa ”bas sminket” va skulle det vara för foundtion, puder, conceler, mascara?
MAC Studio Fix Fluid Foundation, Cliniques löspuder utan färg, Bobbi Brown Solpuder, MUS Cover All Mix concealer och Lancome Hypnose Mascara. Mina favvosar! Släng på lite ”Must Have” rouge och ”Tri Brow Color” från MUS på det så har du hela min sminkning.

Hej Fanny! Jo, såhär är det.. jag har funderat på att införskaffa mig ett par jeffrey campbell klackar. Jag är 177 cm lång och har måttet 71-72 i midjan.. och det känns som att jag blir alldeles för lång och klumpig med sådana klackar , när jag redan är lång. Det här kanske låter konstigt, men jag har ingen aning om hur jag ska lösa det här. Åh, skulle bli så glad om du svarade, och sa precis vad du tyckte om köpet jag troligtvis ska göra.
Du är bara en centimeter längre än mig och jag hade aldrig tvekat nu, dock så hade jag gjort det för fyra år sedan. När jag var yngre ville jag aldrig ha klackar överhuvudtaget då jag tyckte att jag var så lång och jag kände mig klumpig, precis som du beskriver. Men tillslut struntade jag i det och började med låga klackar och så blev dom högre och högre. Nu tänker jag inte ens på att jag blir lång med dem och är en klack jättehög oroar jag mig för hur det är att gå med den, inte hur jag ska se ut. Om du kommer känna dig klumpig och obekväm i dem så kommer det synas och då tycker jag att du ska strunta i det. Om du däremot själv kommer känna dig snygg i dem så är det ingen annan som kommer tycka något annat heller. Ett alternativ är att du köper ett par lite lägre klackar och vänjer dig med först innan du går på JC-höjden. Utgå från hur du kommer känna, inte vad du tror att andra kommer tycka. Lycka till! 🙂

Kan du lägga upp bilder på hela din garderob? Vore kul att se.
Det finns ett inlägg med det HÄR.

Vart har du köpt bordet som står brevid din säng? 
Det är från Gruvgatan 13 i Falun.

Bor din pojkvän i Stockholm? Om inte, vart? Och hur gör ni för att hålla ihop trots avståndet?
Nej han bor i Göteborg! Det är inte lätt med avstånd men vi pratar flera gånger om dagen och ses så ofta vi kan, så det fungerar. Det blir riktigt kvalitetstid när man väl ses istället, om man ska försöka (med en väldigt massa ansträngning) att se det från den positiva sidan. Haha. Men som det ser ut nu så flyttar han hit i höst så det är inte så lång tid kvar. Hade det inte funnits något ”mål” med det så hade det varit mycket, mycket svårare.

Vilka är dina favorit filmer med kategorin kärlek? 
A walk to remember, The notebook och Tristan and Isolde.

Kan du tipsa om några snygga boots i höst?
Replay har riiiktigt snygga så håll utkik efter dem. Annars kommer jag snart skriva ett inlägg om höstskor!

Bästa affärerna att besöka i Stockholm i city, drottninggatan etc.?
H&M på Hamngatan, Monki, Weekday, Beyond Retro, Urban Outfitters.

Tips var man kan köpa snygga skinjackor?
Jag skrev nyligen ett inlägg om det HÄR.

Är ditt hår naturligt blont eller färgar du det? 
Jag är naturligt blond men mycket mörkare, nu är det slingat!

Jag vet att du svarat på frågor om b vitamin många gånger men en grej jag undrar över som jag inte hittat svar på är: Hur många tabletter tar du om dagen? (: Så tacksam för svar just nu äter jag 2 st 
Jag tar en till frukost varje morgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Jättefina skor! Var kommer de ifrån? 🙂

    Maria 2012-08-17 02:45:45
    Svara
  • Älskar din blogg! 😀
    kram

    ▲L I N N 2012-08-16 16:41:19 http://www.linnslifeee.blogg.se
    Svara
  • Tack för bra svar 😀

    annayellowbanana 2012-08-16 12:48:17 http://annayellowbanana.spotlife.se
    Svara
  • Härligt att du ska skriva ett inlägg om höstskor! Det längtar jag efter! 🙂

    Michaela 2012-08-16 07:21:34
    Svara
  • Hej!
    Jag har varit på Maldiverna, det är fantastiskt vackert där! Lite snabbt sådär så kan jag tipsa om att åka i början av lågsäsongen, dvs. under vår sommar då det ska vara regnperiod där. I början eller slutet av regnperioden är det oftast fortfarande väldigt fint väder (när jag var där mitt i sommaren så var det mellan 30-40 C° och inte regn en enda gång) men ca hälften så dyrt att åka. Annars är det extremt dyrt att åka dit, både resan, boende och främst mat (allt måste importeras=galna priser på restaurangerna och hotellen). Men under lågsäsongen så finns det ofta erbjudanden från hotellen som man kan tjäna 20.000-30.000 :- på. Trots att man åker under lågsäsong så kan man räkna med att det kostar en hel del dock. Men det är det värt för det är så underbart!

    Ett annat tips är också att man inte nödvändigtvis behöver bo på öarna längst bort (som sägs vara vackrast) då nästan precis alla små öar är som paradis. Många gör reklam om de allra finast öarna (dit man måste åka med inhemskt flyg) men sanningen är att de är pyttelite finare än alla andra. Alltså är det ganska onödigt att åka dit när man ändå garanterat blir hänförd var man än hamnar.

    Om du vill ha tips på hotell/utflykter/mer exakta priser eller bilder så kan du maila, jag tycker bara det är roligt att tipsa folk om Maldiverna, det är så många som inte ens vet att landet existerar och många missar en av jordens finaste platser!

    Kram

    Jennifer 2012-08-15 23:32:40
    Svara
  • Att se bilder från din vardag är bland det roligaste!!

    Sofia 2012-08-15 21:45:50
    Svara
  • Hej Fanny,

    Grattis till pojkvän i Göteborg! 🙂

    Själv har jag fästman i Stockholm och hade det i TVÅ ÅR(!) innan jag flyttade från Göteborg till Stockholm efter studenten 2011. Det var ett stort steg för mig att ta och jag saknar Göteborg och familj+vänner där hela tiden, men samtidigt så har jag fått utmana mig själv stort och skaffat mig helt fantastiska vänner här i Stockholm.

    Nu har jag bott och jobbat här i ett år och till hösten börjar jag plugga Media- och Kommunikationsvetenskap på Stockholms Universitet.

    Vill tipsa er om att fundera på och försöka komma överens om hur eran vardag kommer se ut till hösten, innan han flyttar hit. Kan vara viktigt att prata ihop Er – om Ni inte redan gjort det – och stämma av så att Ni båda har realistiska förväntningar på varandra till hösten.

    Önskar Er lycka till, till ER båda!

    Stor kram,

    Maja

    Maja Hurtigh 2012-08-15 20:06:16 http://enochenhalvmeter.blogg.se/
    Svara
  • Hej!
    Du skrev att din bror blev jättesjuk. Mår han bra nu?

    Emelie 2012-08-15 19:11:21 http://emmli.blogg.se
    Svara
  • Tack för svaret! 🙂

    Julia 2012-08-15 18:26:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!