ROMWE WISHLIST

romwe

Direktlänkar till plaggen: Tröja, Kjol, Topp, Väska, Jeans, Jacka, Shorts, Sandaler

Direct links to the garments: SweaterSkirt, Top, Bag, Jeans, Jacket, Shorts, Sandals

Nu när hösten börjar närma sig så börjar det i vanlig ordning att klia ordentligt i mina shoppingfingrar. Jag fullkomligen älskar höstkläderna, men mest älskar jag den korta tiden precis när sommar blir höst så man fortfarande kan ha sommarplagg som klänning och shorts men man kan ha dem i mörkare färger och till en stickad tröja utan att känna sig tråkig. Här är några favoriter jag har hos Romwe som skulle passa perfekt under just denna perioden i år.

Now that fall is approaching I’m starting to get in a shopping mood, as usual. I absolutely love fall clothes, but mostly I love the short time when summer becomes autumn when you can still wear summer clothes such as dresses and shorts, but you can wear them in darker colors and with knitted sweaters or boots without feeling boring. Here are a few favorites I have at Romwe that would be perfect for this particular period this year.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!