DUVBLÅ OCH RÖD

Klänning: Mammas gamla, Pumps: Skonamig / Dress: Moms old, Heels: Skonamig

Godmorgon! Nu åkte Emma precis till jobbet. Vi hade en supermysig kväll på bryggan igår med vin, chips och en massa prat. Det känns lite sorgligt att vi inte ska ses allihop i skolan i höst igen. Idag har jag hur som helst en liten jobbdag. Har en massa mail jag måste svara på och så ska jag jobba lite allmänt med bloggen och Thatfashionista.

Morning! Emma just went to work so now I’m alone again. We had a really cozy evening on the wharf last night with wine, chips and a lot of talking. It feels sad that we won’t see each other in school in the fall again. Anyway, today I’m having a job-day. I have a lot of e-mails to answer and I’m also gonna do some work in general with the blog and Thatfashionista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!