Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FORGOTTEN

Lite bilder från Juli som jag glömt publicera / Some pics from July that I have forgotten to publish

Hej på er! Jag har legat ute i solen ett par timmar men det blev så himla varmt så nu fick jag lov att gå in vilket var lika bra då jag har lite saker att stå i innan Emma kommer hit och har mysig vin-kväll med mig i kväll. Det börjar kännas att sommaren lider mot sitt slut och hösten då jag ska börja ”vara vuxen” närmar sig. Lite läskigt, men samtidigt så himla spännande och sådär härligt nytt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!