Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BILDBOMD FRÅN MARSTRAND

Hej! Nu är jag i full gång att packa ihop mitt liv här nere för idag flyttar jag tillbaka hem till Stockholm igen. Det ska bli skönt att inte behöva leva ur en resväska längre, kunna göra lite spontana grejer och träffa folk men självklart kommer jag sakna västkusten också. Det känns lite extra sorgligt att åka då vi snart ska riva det här huset och bygga ett nytt så det är sista gången jag är i det. Hur som helst, jag ska packa vidare, men här är lite bilder ifrån Marstrand igår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!