VECKANS PLAGG V.29

Asos, 835:-

En kjol som ser ut som marken på hösten, vad kan passa bättre i en höstgarderob? Jag älskar att den är lite lätt transparent också. På det så är en ökad längd på kjolarna en trend som dyker upp åt både höger och vänster i höst, bara för att göra det ännu bättre.

A skirt that looks like the ground in the fall with all the leaves, what could be better in a fall wardrobe? I love that it is a bit transparent too. That these maxi skirts is a big trend this fall just makes it even better. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnosen på min blogg för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.
  Så gå gärna in på min blogg och ta dig en titt:)
  Vill du inte ha sådana här kommentarer eller redan fått en förut så ber jag om ursäkt jag försöker bara att sprida den viktiga informationen jag bär på för att göra skillnad i samhället:)
  Kramar Joanna

  joanna-livet med asperger 2012-07-26 18:53:21 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Tummen upp!

  annayellowbanana 2012-07-26 14:22:39 http://annayellowbanana.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!