WE GOT TOO MUCH TIME TO KILL

Hej på er! Nu är min vecka med Jesper över och jag är på plats ute på Brunskär igen för en vecka med släkten. Igår var det femkamp och middag och idag står det solstolshäng på schemat då solen strålar för fullt där ute. Äntligen lite soldagar! Jag börjar längta hem till Stockholm lite och kom precis på att jag bara sovit hemma fem nätter sedan studenten, resten har jag spenderat här, hos Jesper och i Skottland. Med andra ord är det dags för lite Stockholmssommar snart! Nu ska jag inta solstolen.

Hi! My week with Jesper is over and right now I am at Brunskär again for a week with my family. Yesterday was a night of games and dinner and today we will spend all day in the sun. Finally some sunny days! I have started to long for home a bit and I just realized that I have only slept at home five nights since the graduation. The rest I’ve spent here, with Jesper or in Scotland. In other words, it’s time for some Stockholm-time soon! 

Förresten, vill ni läsa en intervju med mig som Svenskt Näringsliv har gjort där jag pratar om UF, arbetslösheten bland ungdomar och ger lite tips på hur man kan göra när man vill ha jobb? Klicka här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!