Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FISKEBÄCKSKIL

Hej! Igår kväll kom jag och Jesper hem från två underbara dagar i Fiskebäckskil. Vi hann med en båttur ut på havet, en utgång i Lysekil, världens mysigaste middag på en restaurang i hamnen, lunch med Jespers släkt och det ena med det andra. Två fullspäckade dagar med andra ord! Idag skulle vi egentligen in till Göteborg för lite shopping men vi vaknade alldeles för sent så nu skjuter vi upp det till imorgon och hittar på något annat istället. Här ska ni få lite bilder från de senaste dagarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!