Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ZARAPANTS

Såhär ser mina nya byxor från Zara ut på. Ni vet när man får sånna där riktiga kärlekskänslor för ett plagg och man helt enkelt inte kan sluta tänka på det, vill ha på sig det jämt och även gärna sova med det? Det är en sådan relation jag och dessa byxor har.

This is what my new pants from Zara looks like when I’m wearing them. You know when you get real lovefeelings for a garment and you don’t want to be without it, you want to wear it all the time and even sleep with it? That’s the kind of relationship I have with these pants.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!