MODEL OFF DUTY

Ett av mina senaste inlägg på Thatfashionista, kika in alla HÄR!

På min blogg får jag ofta frågan vad eller vem som inspirerar mig i klädväg. Svaret är egentligen att jag inspireras av allt möjligt. Tidningar, kändisar, andra bloggar, folk på stan osv men min absolut största inspirationskälla är MOD-stilen (model off duty). Det är något speciellt med den avslappnade känslan, hur plagg som egentligen bara är bas kan bli så otroligt snygga och ändå sticka ut och hur speciella plagg sticker ut extra mycket och sitter så snyggt på att det nästan sticks i ögonen. Här är tre av mina favoritmodeller vars privata stilar jag inspireras mycket av:

Abbey Lee Kershaw ser alltid fantastisk ut på catwalken men är nästan ännu snyggare privat. Hon vågar alltid det lilla extra och har en stil som inte kan jämföras med något annat. Det jag beundrar mest hos henne är hur hon alltid lyckas matcha ihop plagg som andra inte tänkt tanken på att försöka få ihop, men hon gör det och hon gör det sååå snyggt.

Danska Freja Beha Erichsen ser man väldigt sällan i något annat än basplagg, ändå tycker jag att hon alltid sticker ut ur mängden och ser supersnygg ut. Jag tror inte att man riktigt förstår vad snygg basstil betyder innan man tagit sig en titt på Freja.

Den snyggaste på Chanel Iman är hennes leende. Jag älskar att hon ständigt ler och ser glad ut till skillnad från nästan alla andra modeller som lätt har ”modellminen” även privat. På det så har hon en riktigt snygg, genomtänkt men samtidigt avslappnad stil som passar de flesta i smaken.

Bildkällor: www.stockholm-streetstyle.com, Google.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!