STEVE MADDEN SANDALS

Dessa otroligt enkla sandaler från Steve Madden är ett av de tre par jag klickat hem från Sarenza. Jag tror de kommer bli väldigt användbara i sommar då det är ett par sådana där skor som är sköna och fungerar till allt. De små stenarna där bak blir pricken över i så att de inte blir för enkla. Direktlänk till skorna HÄR.

These incredibly simple sandals from Steve Madden is one of the three pairs I clicked home from Sarenza. I think they will be very useful this summer because they are that kind of shoe that are comfortable and works with everything. The small stones in the back are perfect so that they don’t get too simple. Direct link to the shoes HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!