SKOTTLANDSSHOPPING DEL ETT

Topp från Dorothy Perkins och bustier från Urban Outfitters / Dorothy Perkins top and Urban Outfitters bustier

Förlåt för sen uppis idag men jag har varit uppe hela dagen och ringt samtal, fixat med paket som hamnat fel, packat om från Skottland till Göteborg, fotat en massa grejer till kommande inlägg och så vidare. Så det har varit fullt upp med andra ord! Nu ska jag strax iväg och hämta ut ett paket från Sarenza som innehåller tre par nya skor, LYCKLIG TJEJ! Haha. Jag visar er senare.

Sorry for the late update today but I’ve been up since early this morning and dialed calls, fixed with a package who’s in the wrong place, repacked my bags from Scotland to Gothenburg, photographed a lot of stuff for future posts and so on. So I have been busy! Now I’m gonna go and pick up a package from Sarenza containing three pairs of new shoes, HAPPY FANNY! Haha. I’ll show you later. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] köpte du?:) Du kan se det HÄR, HÄR, HÄR och […]

  FannyStaaf.se » SVAR PÅ SKOTTLANDSFRÅGORNA 2012-07-29 16:04:09 http://fannystaaf.se/?p=25267
  Svara
 • Fina plagg båda två! Bustiern var min favorit! 🙂 Kul med shopping i annat land!

  Anna Lovisa - Budget fashion 2012-07-17 08:00:22 http://alovisa.blogg.se/
  Svara
 • Gud vad fina, båda två! 🙂

  annayellowbanana 2012-07-16 16:14:31 http://annayellowbanana.spotlife.se
  Svara
 • Sitter just nu och gråter över min hy. Fruktansvärd känsla. Du verkar förstå lite hur det är, kollade i arkivet på din blogg och har bestämt mig för att beställa hem pantothenic 1000 mg och har frågor gällande det: Hur många tabletter tar du per dag? Tar du dem med måltid/ett glas vatten eller hur gör du? Är de svåra att svälja tycker du? Hur snabbt gav dem dig resultat? Gav dem dig några bieffekter?

  Kram,
  E.

  Ebba 2012-07-16 15:26:35
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hejsan! Jag vet precis hur det känns, usch. Jag tar en tablett till frukost varje dag och då sväljer jag bara ner den med vad jag dricker till. Jag har väldigt lätt för att svälja tabletter så jag tycker inte att dom är så svåra att få ner men dom är väldigt stora så tycker man att det är jobbigt så kan man dela den i två! Jag såg resultat efter 1-2 månader och jag fick inga bieffekter, bara bättre naglar och hår på köpet!

   Lycka till tjejen!

   Fanny 2012-07-16 15:29:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!