EILEAN DONAN CASTLE

Godmorgon! Igår var vi som jag skrev då iväg en sväng till Isle of sky och så tittade vi på Eilean Donan Castle som var mycket fint och fyllt med historier, bevarade rum och småsaker. Sedan bestämde vi oss faktiskt för att åka hela vägen till Edinburgh en dag tidigare så att vi var på plats nu idag för en heldag med shopping. Idag är det ju vår sista dag här så det kommer sannerligen spenderas på bästa sätt. Av det jag sett av Edinburgh hittills är det verkligen en supermysig stad. Lite som London, fast kanske inte fullt så perfekt, haha. Den sista bilden är den enda jag tog på staden igår och det är en bild på restauranggatan där vi åt middag. Det blev den franska restaurangen med blåa markiser. Nej, nu ska shoppinghandskarna på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!