EDINBURGH

Idag har jag handlat duktigt! Det har blivit väldigt mycket shopping på senaste tiden och jag har börjat inse att jag behöver pengar till resten av sommaren också så idag har jag bara köpt plagg som jag på riktigt fått kärlekskänslor för, haha. Jag är i alla fall supernöjd! Ett par byxor, en shortsdress, en bustier, underkläder och body butter’s. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning för sista kvällen här i Skottland och Edinburgh. Imorgon vid lunchtid går vårat plan hem till Stockholm igen och då blir det en dag hemma innan jag åker ner till Jesper igen. Jag saknar honom galet mycket nu! Nej, nu ska jag dra på klänningen och klackarna och börja traska iväg mot restaurangen. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!