BILDAG I BERGEN

Hej! Nu har vi tagit in på ett supersött litet B&B i Ullapool och här fanns det internet igen så nu sitter jag här supernöjd och redigerar dagens outfitbilder, haha. Idag har åkt högst upp i Skottland och på den vägen som sägs vara den finaste. Det har varit riktigt dåligt väder så vi har mest åkt bil men vi har gjort små stopp för lunch, te och scones och en superfin strand. Gårdagen i Inverness var riktigt lyckad! Jag hade inga som helst förväntningar på shoppingen då jag inte hört något om den men den var riktigt bra. Hittade godbitar som Primark, TopShop och River Island och blev riktigt nöjd med alla köp. Ett har jag på mig idag men resten får ni se när jag är hemma igen! Nu ska jag klä om för middagen, men dagens outfitbilder kommer dyka upp inom kort. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!