MINA 10 FAVORITWEBBSHOPPAR

Nelly och Asos är väl de två största webbshopparna för oss i Sverige. De båda har ett väldigt stort utbud där det blandar andra märken med sina egna produkter. Säljer allt från klänningar till skor, nagellack och hattar. Jag tycker mycket om Nelly men Asos är faktiskt snäppet bättre. De har förvånansvärt många plagg med det lilla extra som man direkt fastnar för.

Länkar: Asos, Nelly

Chicy och Modekungen har ofta samma produkter på lager fast Chicy har en väldigt kvinnlig touch och Modekungen går mer åt det maskulina tjejmodet. Bådas utbud går lite åt secondhandstilen och säljer snygga oversize skinnjackor, slitna jeansshorts och stora boots.

Länkar: Chicy, Modekungen

Romwe och Nastygal blandar bohemiskt/secondhandstil med vassa trender. Här hittar du allt från rutiga skjortor till lyxiga klänningar och kopior på designerplagg som annars svider lite för mycket i plånboken. De båda har även ett mycket större utbud än man först tror när man klickar sig in.

Länkar: Romwe, Nastygal

Skona mig och Sarenza är båda webbshoppar med inrikning på skor. Skona mig har ett väldigt litet utbud men ett väldigt genomtänkt sådant så man vill ha nästan allt iallafall. Sarenza är en av de största webbshopparna för skor i världen och säljer alla märken du vill ha när det kommer till skor, och framförallt, ALLA modeller du kan tänka dig. Hela 35 000 har de på lager!

Länkar: Skonamig, Sarenza

Cocoo säljer smycken, och riktigt snygga sådana till bra priser. Är man ute efter häftiga ringar, stela armband och halsband eller kanske ett mobilskal? Då är det här jag letar! In love with fashion säljer sina produkter på TopShop men även på sin webbshop. De har främst klänningar men även kjolar, shorts, toppar, skor och något smycke. Deras produkter går lite åt det romantiska hållet med transparenta tyger, blommigt och tjejiga färger.

Länkar: Cocoo, Inlovewithfashion

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Du borde lägga till en webbshop på listan – singer22! En grym sida, och framförallt om man har någon celeb till stilikon! :))

  Petronellagillgren 2012-07-11 18:28:04
  Svara
 • Vad kul att du skriver om dina favoställen av dom kläder du gillar och fastnar för. 🙂
  Inte min stil, men någon/några andra fastnar nog vid dom webshoparna du gillar. 🙂

  aliengirl- artist & actor 2012-07-10 21:45:53 http://aliengirllouise.blogg.se
  Svara
 • ’Secondhandstil’ 😀 😀 😀 vad är det?

  Marielle 2012-07-10 10:09:47 http://jungeljerta.blogspot.com
  Svara
 • Åh, jätte bra att du dela med dig av dom! 😀

  Moni 2012-07-09 22:37:48 http://moonii.blogg.se
  Svara
 • Bra inlägg!

  Rebecca 2012-07-09 16:36:34 http://rebeccahanssons.blogg.se/
  Svara
 • Jättebra guide!

  Louise 2012-07-09 16:30:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!