MALLAIG

Hej mina fina! Nu sitter jag på ett litet Bed & Breakfast i Drumnadrochit precis vid Loch Ness och här fungerar Internet minsann felfritt till skillnad från hotellet i den större staden Fort Williams som vi sov på i natt. Både igår och idag har hur som helst varit super! Igår åkte vi mest runt och såg på landskapen men idag ägnade vi förmiddagen åt att titta på bron som tåget åker på i Harry Potter (det var roligare än det lät nu) och sedan när tåget väl kom så åkte vi bredvid det hela vägen till Mallaig där vi sedan åt lunch i solen på en uteservering och sedan spenderade eftermiddagen med en liten promenad, några affärer och ett litet besök på stranden som var otroligt fin med vit sand och turkosgrönt vatten. Nu ska jag byta och och sedan ska vi ut och leta middagställe här i byn! Outfitbilder kommer snart.

Harry Potter-tåget och bron

Lunch i Mallaig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!