NU ÅKER VI!

Nu är taxin som ska köra oss till Arlanda här! Det ska bli så himla mysigt att komma iväg en vecka och se nya saker, äta god mat, klämma in lite shopping här och där och umgås med familjen. Hur det blir med bloggning där nere har jag ingen aning om då vi kommer åka runt och bo på olika ställen varje natt men jag ska göra mitt absolut bästa för jag vill verkligen blogga därifrån. Det skulle vara superkul att dela med mig av alla upplevelser, bilder och outfits med er. Men för säkerhetsskull har jag i alla fall tidsinställt några inlägg så det kommer komma upp minst ett om dagen. Ha en supervecka mina fina!

Now I’m off to Scotland! It’s going to be so nice to get away for a week. I don’t know if I’ll write some posts while I’m there or not, but I will do my very best and try! If not there’s still going to be some updates here. Have a great week! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken jätte fin bild!

  IDA - Stockholms största skönhetsblogg 2012-07-10 11:37:20 http://idasbeauty.se
  Svara
 • Ha det så underbart! Ser fram emot en massa bilder sen från Skottland 🙂

  Elina 2012-07-08 15:03:08
  Svara
 • Åh vad mysigt, och härligt! Har själv aldrig varit i Skottland, men flera nära och kära, vänner etc, har varit där och rekommenderar bland annat Edinburgh castle! 🙂 Hoppas ni hinner med mycket sevärdheter! 🙂

  Lovisa Lindström 2012-07-08 12:50:36 http://alovisa.blogg.se/
  Svara
 • Vad mysigt hoppas du får det bäst!

  BECCA- Mode, foto och vardag! 2012-07-08 12:25:35 http://www.rebeccalahti.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!