MITT PICK OCH PACK

Lite av min Skottlandspackning

Guud vad jag har fixat grejer idag. Provat ut alla outfits till Skottland, lämnat in skor på lagning, packat, tidsinställt inlägg, fotat, hämtat ut paket och så lite andra grejer som än så länge är hemligt. Jag är helt slut nu och ändå känns det som att jag inte ens börjat. Snart ska jag hur som helst hoppa in i duschen och göra mig i ordning för ikväll blir det uteserveringsmys med bästa Emma. Oj så jag har saknat henne! Vi har inte träffats sedan studenten så det ska bli superkul att prata igenom allt som hänt sedan dess. Vi hörs senare eller imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart kommer den gula ifrån?

  Emma 2012-07-08 13:11:42
  Svara
 • Hej alla bloggare!
  Kika gärna in på min blogg, där du kan läsa om mitt liv, titta på bilder, läsa om kompisar, familj, jobb, allt mellan himmel och jord! Lämna gärna en kommentar när du ändå är där, det uppskattas mycket 🙂 Kram!
  http://annahelenas.webblogg.se/

  Anna 2012-07-07 19:07:34 http://annahelenas.webblogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!