I COULD HOLD YOU IN MY ARMS, I COULD HOLD YOU FOREVER

Allt secondhand förutom skor från Nelly / Everything secondhand except shoes from Nelly

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Riktigt snyggt! 🙂

  Matilda ▲ Amazingdays 2012-06-30 11:51:57 http://amazingdays.blogg.se
  Svara
 • Sjukt snygg clutch! 🙂

  Annapanna 2012-06-29 10:16:41 http://annayellowbanana.spotlife.se
  Svara
 • Shit vad snygg header!!!! Och skor, var har du hittat dem?

  Helena 2012-06-28 20:09:02 http://alittlepartofmylife.devote.se
  Svara
 • Tja fanny, sjukt bra blogg!
  Tänkte fråga hur du tycker att man ska matcha ett par mörka spetsshorts på lite olika sätt? Dem är lite för höga för att ha toppen innanför, skulle jättegärna höra vad du tycker! Kram

  VS 2012-06-28 19:26:57
  Svara
 • Hej, jag är en tjej som har ett problem… Jag var tillsammans med min pojkvän i 9 månader, det tog slut för ca 2 månader men vi har båda två velat fortsätta de här två månaderna vi inte har varit tillsammans, anledningen till att det tog slut är nämnligen pga att han opererade axeln och vi fick nästan ingen tid tillsammans då. Nu ”håller vi på” igen men det känns inte riktigt rätt på något sätt, jag älskar honom så äckligt mycket men problemet ligger i att han inte verkar vilja försöka, han kan fortfarande knappt träffas, han säger att han inte har tid för det så ofta, men ändå kan han träffa massa killkompisar. Han kan även säga massa elaka grejer till mig, men jag vet att han inte menar det, men det kan göra ont ändå, han säger lixom aldrig självmant att han älskar mig, det är bara ifall jag säger det till honom och då säger han att han älskar mig också. Ena delen vill ha honom och andra delen av mig vill inte det, jag vet inte vad jag ska göra och det här drar sönder mig! Jag undrar iallafall om du har knep hur man kommer över en kille, hur du har gjort tidigare och så. Jag kan verkligen inte se mig tillsammans med någon annan än honom, jag är en som verkligen älskar förhållanden, att alltid kunna prata med en pojkvän och känna sig omtyckt på DET sättet om du förstår hur jag menar.. skulle vara sååå tacksam för råd! Svara som en kommentar så inte så många ser vad du svara, tack på förhand!

  Elin 2012-06-28 18:58:02
  Svara
 • Skit snyggt 🙂

  Louisefoto 2012-06-28 18:17:20 http://mondoblog.se/louisefoto
  Svara
 • Jättesnygg outfit! 🙂

  Eveline 2012-06-28 18:03:28
  Svara
 • LÄS DET HÄR OM DU VILL VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD!!
  Under år 2011 anmäldes 68400 våldtäkter i Sverige, det är 187 våldtäkter om dagen. Ändå visar annan statistik att det bara är en av fyra våldtäkter som anmäls.

  Som trettonåring blev jag våldtagen av någon som stod mig väldigt nära. I min blogg skriver jag anonymt om min kamp för att få honom fälld. Det är först nu jag anmält honom, trots att det gått fyra år. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som under dessa fyra år. Det har alltid känts som att ingen förstår mig, och som att det är mitt fel. Sen jag startade bloggen har jag märkt att det finns så många därute som tänker precis som jag gjorde. Nu har jag förstått att jag inte är ensam, och jag vet att det inte var mitt fel.

  75 procent av alla våldtäkter som sker i Sverige anmäls inte, och dem procenten är något jag inte vill vara en del av. Men jag hade kunnat bli det, och många andra blir det varje dag.

  För två månader sedan bestämde jag mig för att göra en anmälan. Två veckor senare var jag på förhör, och samma dag anhölls han. En vecka efter det häktades han på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Den nittonde juni väckte åklagaren åtal, och 2/7 & 3/7 kommer rättegången att hållas.

  ALLA fall läggs inte ner, alla gärningsmän går inte fria. Tro mig som själv varit där – det är värt att anmäla.

  Nu har jag startat en blogg för att hjälpa andra att komma till den insikten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något – min blogg är mitt ”något”. Jag bloggar anonymt och tjänar inga pengar på min blogg, vill bara finnas där och hjälpa andra. Gör något du med, vem vet du kanske förändrar livet för någon annan?

  SARA'S HEMLIGHETER - att överleva våldtäkt 2012-06-28 17:55:03 http://sarashemligheter.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!