Favoriter

I frågestunden var det någon som bad mig visa mina favoriter inom varje ”kläd/accesoar-kategori” så jag tänkte att det var lättare att göra ett eget inlägg om det än att försöka klämma ihop det i frågestunden.

Väska – På väskfronten så blir faktiskt denna min favorit då det är den som fått hänga på min axel fram och tillbaka till skolan, stan och möten de senaste månaderna. Den är rymlig, skön att bära på och riktigt snygg på det! Från Zara.

 

Klänning – Klänningar kan jag ju inte precis påstå att jag har få av men ändå så var det här nog det lättaste valet. Jag älskar vitt, jag älskar spets och jag älskar sött så denna lilla från Moonsoon är utan tvekan min favoritklänning.

 

Skor – Dessa boots från Roots har jag skrivit om en hel del det senaste halvåret så jag gissar att det inte är så många som missat att jag tycker om dem. Riktigt snygga och löjligt sköna, det går nästan lättare att gå i dessa än Converse!

 

Jacka – Skinnjackor sitter ju på mig ungefär 95% av dagarna jag går utanför dörren om året men ändå måste jag säga att denna fluffiga sak är min favorit. Den är riktigt snygg och inte tala om varm, den räddade mig ifrån de värsta vinterdagarna nu i vintras och kommer få göra det i år igen. Från River Island!

 

Topp – Toppar är väl antagligen vad jag har mest av i min garderob och är också den sortens plagg som jag inte hittar egentliga favoriter bland. Men valet blev iallafall denna ganska nya glittertopp som jag fyndade på secondhand då den har något speciellt. Den sitter snyggt på och gör sig bra mot ansikte och allt annat runt omkring.

 

Jeans – Egentligen är jag inte så mycket för jeans och är väldigt kräsen med hur de sitter men dessa stentvättade från Cheap Monday satt på mina ben majoriteten av dagarna i våras.

 

Stickad – När jag skulle köpa denna kofta på Zara i London tvekade jag jättelänge tills jag tullslut bestämde mig för att köpa den. Jag tycker nästan att det är sådana köp man blir mest nöjd med i efterhand och denna är ett riktigt bra exempel på det.

 

Shorts – Visst har jag många fler användbara shorts som jag bär mycket oftare men jag älskar modellen, tyget och färgen på dessa så de är ändå mina favoriter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Berätta mer om jackan 😀
  typ pris, finns den kvar osv, letar nämligen efter en ny vinterjacka till ett bra pris 🙂

  linnea! 2012-08-02 19:03:23 http://whiteasapaper.blogg.se/
  Svara
 • Massa fint, älskar shortsen!

  Jenny 2012-06-28 22:38:44 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Hejhej Fanny! Jag älskar din blogg!!! Men har en liten fråga jag hoppas du kan svara på.. Hur gammal var du när du piercade naveln och gjorde det ont? 🙂

  Emma 2012-06-28 17:33:23
  Svara
 • Jag blev helt såld på den vita spetsklänningen! Så snygg! 🙂

  jenny - more than a size 2012-06-28 15:54:30 http://sizeme.spotlife.se
  Svara
 • Första gången jag besöker din blogg, känner för kommentera helt enkelt för din stil är så jävla bra!

  Rikard 2012-06-28 13:57:15
  Svara
 • Riktigt bra inlägg!

  Sofia 2012-06-28 13:00:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!