FRÅGESTUNDSSVAR, SKÖNHET

vad är dina hetaste tips för att lyckas få ett långt och friskt hår? några små knep som funkar extra bra under sommaren osv?
Var noga med inpackning ofta, använd produkter som skyddar mot sol och salt och tvätta det inte för ofta även om det blir smutsigt fortare på sommaren på grund av all sol, bad, solkrämer, mer tid spenderad utomhus osv.

Hur gör du när du lockar ditt hår? Och hur får du dem att hålla länge?
Jag lockar med en plattång (för video, sök på ”locka med plattång” i min sökruta) och sedan drar jag fingrarna igenom det och sprayar ett tunt lager med hårspray. För att få det att hålla bra har jag det uppsatt i en lös knut när jag sover eller är ute och går när det är regnigt, fuktigt eller blåsigt då lockarna lätt går ut då.

Har du färgat din hår någon gång?
Ja jag har varit helbrunett två gånger!

Vilka produkter använder du för att motverka finnar och andra orenheter i ansiktet?
Jag äter B-vitamin till frukost varje morgon och så tvättar jag ansiktet med Emma S. hudvårdsprodukter varje kväll. Var även noga med att tvätta ansiktet om du ätit något fett som pizza eller liknande.

Är MUS cover all mix bra?
Den är GALET bra! Det är lite av en grej alla vet om i mitt umgänge att jag aldrig går någonstans utan min, haha.

Vilka märken inom nagellack gillar du?
Essies och IsaDoras är mina favoriter.

Hur ofta tvättar du ditt hår?
Var tredje dag om det inte händer något speciellt eller så.

Nu är det så att jag, som är en 15-årig tjej, har jätte problem med min hy och har väldigt mycket finnar…..och jag undrar om du har några tips? Förutom B-vitamin, för det äter jag redan en gång om dagen!….utan resultat dock….
Nej jag har förstått att b-vitaminen inte fungerar på alla. Mina andra tips är att vara noga med att tvätta ansiktet varje kväll (och helst morgon) med bra produkter, använd sminkprodukter som är anpassade efter din hy och om du har problem med finnarna det går det även att få medicin hos läkaren.

Vilken är din favorit när det gäller sminkprodukter?
Make Up Stores Cover all mix, Lancomes mascaror och MAC’s foundation.

Vilken hårfärg har du ”på riktigt”? Alltså innan du började färga.
Mörkt, mörkt blond.

Min fråga till dig är om du har något bra tips på hur man får mycket volym i håret? 
Föna håret upp och ner, använd volymprodukter som Dust It eller mousse och tvätta det med volymshampoo, det gör stor skillnad!

Jag undrar vad du använder för hårprodukter. Jag älskar ditt hår och älskar din blogg!
Jag använder vanligtvis inga produkter alls förutom torrshampoo och hårspray om jag gjort något speciellt med håret. Ibland när jag har tid så använder jag dock saltvattenspray, olja för topparna och olika volymprodukter.

Tänker du mycket på vad du äter?
Det varierar. Jag försöker tänka på att inte trycka i mig så mycket skit men det är inte så att jag avstår från att äta saker när jag verkligen är sugen på dem. Har man en hälsosam syn på mat från början och äter okej mat i lagom mängder så tycker jag inte att man behöver tänka på vad man äter, det kan bara förstöra den hälsosamma synen och istället ge extra sug då man tänker för mycket på det vilket i sin tur gör det jobbigt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!! Jag ser att en tjej frågat dig om vad man borde göra åt finnar och att b-vitamin inte fungerar för henne och om du har lust, antar att hon givit dig någon mail eller iaf så skulle du kunna be henne gå till en hudläkare och om hon har ”tillräckligt” grova problem kan hon få en medicin som heter roaccutan! Jag tror att denna hemsida: http://www.pdf.nu/showPersonalSite_hudlakare.asp?pageid=27&lan= ger henne adress och nummer till doktorn som jag var hos (Marie Friedman). Roaccatan kräver licens i Sverige, men grova problem gör att man sätter in denna medicin ändå! Jag åt roaccatan för några år sedan och allt förssvann, självklart får jag små finnar ibland men det får ju alla! 🙂

  Anna 2012-06-27 19:51:30
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag försöker desperat få långt hår, men det är svårt!
  Jag har kommit fram till att sol och bad sliter mycket på mitt tunna blonda hår och undrar därför om du skulle kunna rekommendera någon prudukt?
  Stort tack på förhand. Din blogg räddar liv!!

  Elsa 2012-06-27 19:47:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!