POSH MAGAZINE

Idag finns nya Posh Magazine i butik med en intervju med mig på sidan 44! Där berättar jag lite grundligt om saker kring bloggen och ger mina bästa tips till er andra som bloggar. Är ni intresserade så finns numret att köpa på alla 7-eleven, Pressbyrån och en del livsmedelsbutiker!

Idag strålar solen och vi ligger ute och slappar i varsin solstol med tidningar, böcker och stora saftglas. Jag mår så himla bra idag! Jag känner mig full av energi och inspiration och bara allmänt lycklig. Det är en känsla man verkligen måste passa på att njuta av då det ofta är mycket annat som klämmer sig in emellan men just nu känns det som att allt bara flyter på som det ska!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!