BOY YOU GOT MY HEARTBEAT RUNNIN' AWAY

Gammal outfit från för några veckor sedan

Hej på er! Nu håller jag på och packar för fullt här och ska snart åka ut till Brunskär igen. Det ska tydligen bli fint väder de kommande dagarna så jag tyckte det kändes onödigt att resa halva dagen imorgon. Väl framme senare ikväll blir det mys med kusinerna och familjen och så ska jag försöka jobba lite med bloggen. Jag är så otroligt dålig på att blogga när jag inte är hemma, men så fort jag kommer hem börjar idéerna och inspirationen poppa upp i huvudet igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hallådär ! Jag hoppas att du har det jättebra:).
    Jag undrar bara om man får lägga till dig på facebook? Och isåfall vilken facebook som din riktiga 🙂
    Kram på dig !

    ebba johansson peterson 2012-06-26 00:34:34 http://ebbajohanssonpeterson.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!