HÅRTIPS

Sist jag var hos frisören så tipsade hon mig om att istället för att använda de vanliga, svarta hårsnoddarna ska jag använda dessa gamla 80-talstoffsarna, iallafall när jag bara går runt hemma. Varför? Jo, för att de nya toffsarna sliter så otroligt mycket på håret så om man borstar ner det ordentligt kan man se på slitningarna vart folk brukar sätta upp håret, och så vill man ju inte ha det! Och för mig som alltid har uppsatt hår när jag sover så är det ett superknep för att hålla håret helt och friskt. Tips tips!

Last time I was at the hairdressers she told me to use these hair scrunchies to protect my hair, at least when I’m  just at home. For me who always has my hair up while I sleep this a supertrick to keep my hair full and healthy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Och… var finns dom tofsarna att köpa då?

  Bea 2012-06-23 01:10:57
  Svara
 • Vilket bra tips! Tack!

  Elin 2012-06-22 22:09:06 http://elinlovisakarolina.blogg.se
  Svara
 • Jag använder också de! Hade sånna när jag var liten och har snott mammas gamla! Så sköna och mjuka. Använder också runt en knut på vardagar. Lite ballerina inspirerat då jag alltid hade det så när jag var liten, supersnyggt! Ett tips, ha det vardags till en flätad knut!

  Anna 2012-06-22 19:27:51 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara
 • vart kan man köpa såna tofsar då? 😀

  Hilda 2012-06-22 18:45:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!