I SHOULDA JUST CALLED HIM WHISKEY

Godmorgon! Usch, jag börjar ta tillbaka det där med att jag inte bryr mig om vilket väder det blir. Jag är riktigt sugen på lite sommar och sol nu! Men vi gör det bästa av situationen här och spenderar dagarna framför bra filmer, spelar spel, äter god mat och myser. Dock inte så mycket bloggmaterial tyvärr! Vad har egentligen hänt med vädret? Det känns som att det är höst och som att jag inte riktigt kan packa upp min väska här när det egentligen är framåt slutet av Juni och jag ska vara kvar här hela sommaren? 10 grader, regn och stormvindar är inte precis det som känns typiskt. Hur som helst, nu ska vi äta mat! Vi hörs senare igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • du är så snygg!!!

    Beatrice Forsell 2012-06-20 12:53:51 http://trendbybea.devote.se
    Svara
  • Hej! Vet du när höstkläderna kommer in? är supersugen på att köpa dem nu :D:D:D

    joss 2012-06-18 20:46:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!