OLD JEWLERY

Nu har jag fyndat på vinden igen, de fina sakerna tar ju aldrig slut! Denna gång kommer det dock inte ifrån klädstången utan från mammas gamla smyckesskrin som jag hittade i en låda. Det fanns hur mycket som helst men här ovanför är mina favoriter som fick följa med in i mitt rum. Enkla, diskretare smycken som blir supersnygga till mina vardagsoutfits!

Now I’ve found things in the attic again. This time it is not from the clothingarea though but my mother’s old jewelry box that I found. I found like a thousand things that I liked but here above are my absolute favorites. Simple and discreet things that will be gorgeous to my everyday outfits!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!