MINERVA

Hej på er! Nu på kvällen har jag varit med familjen på Minerva och ätit fondue. Så himla gott! Nu är jag dock så mätt så att jag skulle kunna rulla fram. Men nu börjar kvällens arbete! Packning, jobb och redigering av en massa bilder. För er som frågar vad det är jag jobbar med och vad jag ska göra nu efter studenten så tänkte jag skriva om det någon av de kommande dagarna så håll utkik. Tur för mig att alla mina ”måsten” och ”arbetsgrejer” numera är sådant jag är intresserad av och inte någon tråkig uppsats i historia eller filosofi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad spännande! 😀 En fråga som skulle vara roligt om du besvarade på, längesedan du hade dagens fråga, Vilken/vilka är dina favoritparfymer för tillfället nu när det är sommar?
  Och sedan, skulle inte du kunna skriva ett studentinlägg, vad ska man tänka på och göra/inte göra vad gällande kläder, mottagning, presenter etc. Tar studenten nästa år och jag är den första i familjen så vi har verkligen INGEN erfarenhet, vill ha lite hjälp tack! 🙂

  Anna 2012-06-15 21:33:20 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara
 • Hej superduper fina Fanny!
  Tänkte bara tala om att just nu är din blogg PERFEKT. Gudomliga outfitbilder, mycket vardag & superbra tips! Fortsätt så!:D Kram!

  Sofia 2012-06-15 21:25:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!