PROJECTION AFTER WORK

Igår kväll drog jag iväg in till stan och mötte upp hela det härliga Projection-gänget för en AW på filtar i Humlegården. Så himla mysigt! Det blev dock en tidig kväll för mig då jag var rätt sliten från studenten, haha. Idag har jag fixat med lite bloggförberedelser och svarat på vad som känns som 10 000 mail men nu är jag i allafall klar. Ska fixa lite mer med några inlägg och sedan ska jag ha min ”bakiskväll efter studenten” en kväll för sent med det nya avsnittet av Pretty Little Liars!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny!

  Kan du mejla mig när du ser detta? 🙂 Tänkte kolla en sak med dig gällande bloggen.

  M.J. 2012-06-16 09:46:48
  Svara
 • Hej fina Fanny,
  Har en snabb fråga- den blåa mönstrade jackan på din brunhåriga kompis, vet du var den är från? Måste. Ha!!!

  Tack för en grym blogg och grattis i efterskott till silvret i UF!

  Jenny 2012-06-15 15:05:50
  Svara
 • Vad har du för supersnyggt nagellack på bilderna ovan? 🙂

  Sofie 2012-06-15 13:09:25 http://sossefis.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! Jag har precis som du nyss tagit studenten och har börjat fundera på vad jag ska göra nu. Har jobb i sommar men hösten är fortfarande oklar. Skulle vilja fara ut och resa. Fara någonstans och bevisa för mig själv att jag klarar mig själv. Enda sedan du la upp bilderna från den där drömön i Filippinerna har jag velat åka dit. Tycker du att det är ett bra ställa åka till själv och tänka på vad som kommer här näst och vila upp sig och kanske skaffa sig lite självförtroende?

  Lovisa 2012-06-14 21:12:20
  Svara
 • Hej! Du som precis tagit studenten, jag undrar om du har lite tips på var man kan köpa studentklänning? Jag tar studenten nästa år (WOHO) och vill hellre köpa en tidigt, eftersom dom flesta i min stad köper sent och alla har likadana. Så jag undrar om du kan tipsa om olika sidor man kan beställa från? Gärna såna som du själv har använt dig av, så man vet att dom är säkra 🙂 Tack så mycket på förhand!

  Felicia 2012-06-14 20:55:24
  Svara
 • Så mysigt! 😀

  Anna 2012-06-14 20:00:47 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!