VECKANS PLAGG V.23

Gina Tricot, 399:-

Jag har varit sugen på ett par tie-dye stuprör ett tag men jag har varit helt inne på ett par mörkare. Nu hittade jag dock dessa på Gina som passar superbra under sommarmånaderna just för att de är ljusa. Både jeans och mörkt kan bli lite väl höstigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så snygga, gör själv istället.. blir mycket snyggare! 😀

  E m e l i a G u n n a r s s o n 2012-06-10 14:51:39 http://emelias.se
  Svara
 • VARNING FÖR EN LÅNG MEN VÄLDIGT VIKTIG KOMMENTAR
  Under år 2011 anmäldes 68400 våldtäkter i Sverige, det är 187 våldtäkter om dagen. Ändå visar annan statistik att det bara är en av fyra våldtäkter som anmäls.

  Som trettonåring blev jag våldtagen av någon som stod mig väldigt nära. I min blogg skriver jag anonymt om min kamp för att få honom fälld. Det är först nu jag anmält honom, trots att det gått fyra år.

  75 procent av alla våldtäkter som sker i Sverige anmäls inte, och dem procenten är något jag inte vill vara en del av. Men jag hade kunnat bli det, och många andra blir det varje dag. För tre månader sedan bestämde jag mig för att göra en anmälan.

  Jag har nog aldrig känt mig så ensam som under dessa fyra år. Det har alltid känts som att ingen förstår mig, och som att det är mitt fel. Sen jag startade bloggen har jag märkt att det finns så många därute som tänker precis som jag gjorde. Jag har förstått att jag inte är ensam, och jag vet att det inte var mitt fel.

  Nu har jag startat en blogg för att hjälpa andra att komma till den insikten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något – min blogg är mitt ”något”. Gör något du med, vem vet du kanske förändrar livet för någon annan? Hjälp mig att sprida min blogg! ♥

  SARA'S HEMLIGHETER - att överleva våldtäkt 2012-06-10 14:44:42 http://sarashemligheter.blogg.se
  Svara
 • Åh så snygga! jag har letat efter ett par sådana i flera månader. Tyvärr brukar jag aldrig kunna ha ginas jeans, de är alldeles för konstiga i modellen =(

  //Emma Hå

  Emma Hå | shoes and beyond 2012-06-10 14:42:57 http://emmahas.se
  Svara
 • Åh, hur snygga som helst! Nu får man inte lite ’vill ha’ begär 😉

  Micki 2012-06-10 14:39:06 http://citygirls.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!