I'M HOLDING A PHOTOGRAPH BUT THAT WONT BRING ME YOU

One Two – Said I Would

Hejsan! Solen strålar ute idag och jag har spenderat den senaste timmen nere på bryggan. Senare idag har jag en frisörtid som väntar, det är verkligen på tiden att jag tar tag i mitt hår! Så nu tänkte jag få det lite fint igen lagom till studenten. Exakt vad jag ska göra har jag dock inte riktigt bestämt än, haha. Det får bli en överraskning helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hi! I just know your blog is great. Already have a new follower. I invite you to visit my blog and if you like would be happy to follow me.

  A big hug

  http://www.estilostiletto.com/

  leticia 2012-06-09 12:42:42 http://www.estilostiletto.com
  Svara
 • Har ni ingen bal? 🙂

  Maria 2012-06-08 20:31:38
  Svara
 • Hur tar du hand om ditt hår under sommaren och när du är utomlands? När håret utsätts för bland annat sol och saltvatten? 🙂

  Elin 2012-06-08 16:30:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!