FÖRSTA JUNI

Hej på er! Idag är det första Juni och regnet bara öser ner och graderna sjunker. Jag har iallafall gjort det bästa av vädret och spenderat eftermiddagen med Karolina och en underbart god muffin (muffins..?) på Muffin Bakery och pratat om livet och framtiden. Supermysigt! Sedan tog vi en sväng förbi kontoret och byggde ihop garderober, haha. Ikväll var det meningen att jag skulle hitta på både det ena och det andra men det här vädret gör mig så fruktansvärt otaggad så det får vänta tills imorgon. Nu ska jag linda in mig i en filt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh vilken fin tröja hon har! Vart kommer den ifrån måntro? 🙂

  Julia 2012-06-02 22:26:43 http://jjuliaforsberg.blogg.se
  Svara
 • FANNY! tips och hjälp på studenpresenter! Framförallt killar!
  Har du skrivit om sånt förr eller kanske visat något du gett så får du gärna länka det, annars kan du gääärna få ta denna som dagens fråga eller något. jag dör av panik här.

  Fanny 2012-06-02 00:17:33
  Svara
 • Alltså jag är bara nyfiken, behöver inte du gå i skolan nu längre fram till studenten? Fett chill i så fall haha. =)

  lina 2012-06-01 23:24:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!