BEHIND THE SCENES

Idag har jag plåtats och intervjuats av supergulliga Melissa och Simone från Devote. Jag tror det blev riktigt bra bilder! Vi var i Vasastan och fotade 4 olika outfits som jag själv satt ihop. Ni får se resultatet senare 🙂 Resten av dagen har jag lagt på att försöka ta mig ut och in ifrån stan i flera timmar. Pendeltågstrafiken är inställd och ersättningsbussar in my ass är den enda jag kommentar jag har, haha. Så det blev fyra byten med bussar in och ut. Smidigt och bra! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej fanny! nyligen börjat läsa din blogg och tycker den är riktigt bra ! du är så otroligt söt Fanni och har verkligen drömkroppen! därför tänkte jag bara undra hur mycket du väger? du behöver klart inte svara om du inte tycker det känns okej men bara undrar för skulle så gärna vilja ha en kropp som din, kram

  emelie 2012-05-30 15:40:40
  Svara
 • Gud vad kul! Du är grym!

  BECCA- Mode, foto och vardag! 2012-05-29 18:14:03 http://www.rebeccalahti.blogg.se
  Svara
 • Hallå där! Jag har precis startat en tävling i min blogg där 15 stycken har chansen att vinna 2 biljetter var till förhandsvisningen av Miley Cyrus nya film – Lol. Förhandsvisningen kommer att äga rum i Stockholm, så du måste ha möjligheten att ta dig dit! Hoppas du är med och tävlar och i så fall – Lycka till 🙂

  Här hittar du tävlingen: http://mthorneus.blogg.se/2012/may/vinn-biljetter-till-forhandsvisningen-av-mile.html

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!