HELGBILDER

Vi hade världens bästa helg på mitt landställe. Ingen ville åka hem när det väl var dags igår. På fredagen satt vi och bara myste vi tjejer och på lördag eftermiddag kom Jesper och company och då blev det grillning, lekar och fest. Helt perfekt helg! Här ska ni få lite bilder som jag snott av lite olika duktiga kameramänniskor. Själv glömde jag att ens ta fram min kamera. Vad har hänt? Haha. Ikväll ska jag knåpa ihop ett par outfits till en riktigt spännande plåtning jag har imorgon och annars bara ta det lugnt. Har fortfarande inte vant mig vid känslan att komma hem ifrån skolan och inte behöva plugga. Den är iallafall helt fantastisk! 15 dagar kvar…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!