VINNANDE OUTFITS I APRIL

Jag har varit i något slags chock/paniktillstånd hela dagen idag. Jag hade inte riktigt insett själv hur mycket plugg jag har kvar innan studenten. Men när jag satt imorse och räknade ut att jag under de kommande tre veckorna har fler examinationer än jag har skoldagar började ångesten krypa upp och när jag såg hur fullt schemat är med annat viktigt så fick jag panik vilket jag fortfarande är kvar i. Men det gjorde mig effektiv, tre inlämningar har jag skrivit idag vilket är rekord. Annars brukar jag planera så att jag sitter med en inlämning i minst fem dagar för att få den så bra gjord som möjligt men det fanns det inte riktigt plats över för nu, haha. Helst vill jag lägga mig i sängen och skrika av lättnad för att jag är klar för dagen och av ångest för allt jag har kvar. Men det ska jag inte göra! Istället ska jag sätta mig och planera mina tre kommande veckor timme för timme. Inte kommer det bli kul men det får vara värt det för den underbara känslan jag kommer få när dessa tre veckor gått och betygen sätts. Så, nu vet ni iallafall hur läget ligger till de kommande veckorna. Godnatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tycker att du är så himla duktig och disciplinerad som planerar så, jag har tappat all glöd till plugg nu innan studenten!

  Jenny 2012-05-09 22:00:04 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • åh, skönt att höra att det är någon mer än jag som bara vill skrika av både lättnad och ångest, haha.. man får, som du säger, tänka på belöningen betygen innebär!

  Lovisa Wallin 2012-05-08 19:53:58 http://pfllw.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny och tack för en jättefin blogg! 🙂
  Jag har en fråga om stiltips. Längst in i en garderob hemma har jag hittat en mörkbrun skinnväst, ganska lik din vita faktiskt. Men nu vet jag inte alls hur jag ska matcha den. Den går åt det lite rockigare hållet. Jag har sett att du använder din utan långärmat under, men jag tror att det finns en risk att jag skulle frysa i så fall.
  Har du någon idé?

  Sköt om dig!

  Johanna 2012-05-08 12:41:48 http://johannathatsme.blogg.se
  Svara
 • Håller tummarna har samma problem just nu! Men snart e sommaren här!!!!

  majas-life in london 2012-05-08 09:02:18 http://majamarks.blogspot.com/
  Svara
 • Haha tack för ett ”plugginspirerande” inlägg och LYCKA TILL !!!! 🙂 Ps. Bra jobbat idag!!

  . 2012-05-08 00:14:43
  Svara
 • Förstår hur du känner men det kommer gå bra! Du verkar ju så himla disciplinerad och ambitiös också så det klarar du 🙂 tänk på känslan du kommer ha när allt är över, lycka till!

  Sanne - Life in London 2012-05-07 22:33:32 http://sannemariaander.blogg.se
  Svara
 • LYCKA TILL FANNY!
  jag har ett bra citat som kan hjälpa ”du behöver inte klara allt, det du klarar är fullt tillräckligt”!

  Moa 2012-05-07 22:20:32 http://moasplace.blogg.se
  Svara
 • Kör hårt och satsa nu Fanny! Det kommer vara värt det. Du äger!

  Sofia 2012-05-07 22:11:40
  Svara
 • Åh, hoppas att det kommer gå bra! Det tror jag också, så som du sliter och kämpar. Lycka till, tänk vad skönt det kommer att vara sen när studenten och skolan är över. Då är du fri!! 😀

  alice 2012-05-07 21:28:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!