SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 4

Hej Fanny, kan börja med att säga att du är grym och jag älskar din blogg! Jag undrar vad du tar på dig en dag då du verkligen har noll inspiration vilket jag har allt oftare och det suger haha. Känns så tråkigt med bara ett par svarta jeans och en enkel tröja vilket det oftast brukar bli. Kram
Hejsan och tack! När jag inte har någon inspiration men fortfarande inte vill vara tråkig så brukar jag utgå från ett plagg som är speciellt. Alltså ingen basgrej. Välj ett par speciella byxor eller en mönstrad topp och utgå ifrån det, lägg sedan på passande basplagg och klackar för lite extra känsla! Annars går det alltid att köra på en gammal favoritoutfit som man tycker om också 🙂

Vad är ditt absoluta favorit plagg?
Hjälp vad svårt. Om man får välja ett ytterplagg så är det någon av mina skinnjackor (kan inte välja vilken) men annars tror jag att det är min klarröda, transparenta topp som är flitigast använd av vad jag har i min garderob nu!

Bästa tipset för att ta hand om sitt hår när det redan är slitet?
Lägga hårinpackningar ofta och undvika plagg/locktänger, hårpray och annat som sliter ytterligare på håret.

Var du annorlunda när du var yngre? Jag menar, kändes det som om passade in hela tiden? Tack för en kanon-blogg!
Kul att du gillar den! Alltså, passar in gör väl ingen riktigt egentligen. Vilket jag tycker är bra! Annorlunda har jag nog alltid varit, och är fortfarande! Haha. Jag tror alla får känslan av att inte alls passa in ibland men då får man bara tänka att alla känner likadant någon gång.

Hej Fanny! Jag har lite frågor om dina B-vitaminer som du tar… Började du ta dem bara för att du hade dålig hy eller var det pågrund av något annat också?:) Och var det bara det som gjorde att du fick bättre hy?:)
Jag började ta dem endast för att jag hade dålig hy och ja, det är bara dem som fixat det! 🙂

Har du något jobb ?
Jag har ju jobbat extra hos mamma och pappa som florist när dom har behövt hjälp (eller när jag behövt pengar, haha) i alla år men det var länge sen nu. Annars ser jag bloggen som ett jobb då jag lägger ner större delen av min tid jag inte går i skolan på den och jag får ut en lön så!

Vem är din bästa vän?
Jag har ingen ”speciell” bästa vän längre utan jag har flera. Så det är Anna, Cajsa, Emelie, Emma, Elina och Frida!

Hur hinner du med allt?! Du verkar ha felfria betyg i skolan, du har världens bästa blogg som det syns att du lägger ner tid på och ändå har du tid att göra roliga saker? Jag hinner knappt med en av de grejernma…
Haha jadu, det undrar jag också ibland! Men allt går bara man vill så planerar man bra så går det ihop. Men jag måste säga att det ska bli riktigt skönt när skolan försvinner som en punkt så det finns lite andrum emellan… haha.

Saknar du Falun?
Jag pratade faktiskt om det här om dagen. Det är jättesvårt att säga då jag är en helt annan person idag som absolut INTE skulle passa i Falun och jag skulle inte vilja ge upp vem jag är idag men samtidigt kan jag sakna själva grejen med Falun lite. Att alla bodde nära, man kände halva stan osv osv. Så ja, både och!

Vart är din vita skinnväst ifrån? Galet snygg!!
Den är ifrån Gina Tricot 🙂

Vad står det på din studentmössa?
Det står Fanny Staaf på ena sidan, Jensen Norra på andra och 2012 där bak.

Hur många bikinisar äger du?
Oj, hur många jag äger har jag ingen aning om då dom är lite här och där men jag har 15 stycken som jag använder.

Vilka länder har du varit i? 🙂 Jag vet att du varit i typ Thailand och England 8 gånger men hur många OLIKA länder, inte resor? 🙂
Den här frågan hade jag inte orkat svara på om det inte var så att jag och Emelie faktiskt skrev varsin lista på alla länder vi varit i ganska nyligen! Så here we go. Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Schweiz, Spanien, Italien, Cypern, Egypten, USA, Grekland, England, Förenade Arabemiraten, Oman, Thailand, Malaysia, Filippinerna, Kina, Finland, Singapore, Skottland, Västindien, Bahamas, Monaco.

Tycker du inte det ska bli läskigt att ta studenten? Att liksom inte ha någonstans att ta vägen och så. Vad ska du göra?
Mja, självklart är det lite läskigt att för första gången inte ha någonstans att ta vägen i höst men samtidigt känns det helt fantastiskt att vara fri och få göra precis vad jag vill. Först ska jag satsa stenhårt på bloggen och fixa mitt körkort och sedan får jag se. Har en massa roliga idéer och alternativ som jag får välja bland när det är dags! 🙂

Favoritfärg på naglar och läppar i sommar?
Vitt på naglar och mina läppar har jag alltid naturliga.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!