SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

Vet du några snygga skor man ska satsa på nu till våren? Vad ska du ha?
Jag tänker köra på Converse för den sportigare looken, sandaler med och utan klackar för den romantiska looken och boots för den vanliga fannylooken 😉

Kan du någon hemsida där det finns fina klänningar till skolavslutning/bal?
Jag tycker att Asos och Nelly har dom finaste till bra priser!

om du skulle haft en shoppingdag då du skulle shoppa för ca 2000 kr till din garderob i vår, vad skulle du köpa då?
En bomberjacka, en keps, en söt klänning i antingen vit spets eller med blommönster, ett par svarta klassiska pumps, en vit skjorta utan ärmar och ett par pastellfärgade shorts, gärna rosa eller gula!

Kan inte du tipsa om snygga bikinisar?  Färgglad och mönstiga?
Jag kan lägga upp ett bikini-inlägg snart 🙂

vad har du för planer för framtiden?
Direkt efter studenten ska jag koncentrera mig på bloggen och hjälpa till på Projection och se om jag söker något annat extrajobb också eller jobbar lite hos mamma och pappa. Sedan när jag hunnit andas lite efter studenten så åker jag antingen utomlands ett år eller försöker jobba mig in i modebranchen permanent. Det viktiga är att jag får göra något kreativt, förhoppningsvis kommer jag aldrig behöva sitta och skriva en tråkig uppsats på min dator om något jag egentligen inte bryr mig om igen.

Ska till London nu i maj och jag vet att du brukar åka dit så tänkte be om några tips på bra affärer och sånt?
Läs min londonguide HÄR! 🙂

har du någonsin funderat på att sluta blogga?
Flera gånger! Ibland känns det som att det inte går ihop med mitt liv, som att ni inte förstår eller uppskattar all tid och energi jag lägger ner på den de stunder jag egentligen inte känner för det eller att jag inte orkar med den ständiga pressen av att ”Jag måste måste måste blogga!” och inte bara kunna göra något spontant (utan tillgång till Internet, haha). När jag hade min paus förra våren trodde jag att jag skulle få panik utan den efter bara något dygn men efter två veckor var jag fortfarande lättad. Men då gav istället denna lättnaden mig panik så att jag tvingade mig själv att sätta igång igen och fastnade. Men nej, hur mycket jag än funderar så kommer jag förmodligen inte sluta blogga under de kommande åren då bloggen ger mig så himla mycket. Jag har alla er fantastiska läsare som följer mig och jag får skriva om sådant som jag brinner för som annars inte hade fått plats i min vardag.

har du haft tandställning? för du har otroligt vackra tänder!!
Tack! Nej jag har aldrig haft tandställning, jag har helt enkelt haft tur 🙂

Om du fick bjuda kungen på middag, vad skulle du bjuda på? 
Oj, köttbullar och makaroner då det i princip är det enda jag kan laga bortsett från tacos och nudlar? Haha.

Vilket plagg är ett måste i garderoben?
Stentvättade jeansen är det som används flitigast ur min just nu, så det får bli ett par sådana!

Använder du några speciella krämer för ansiktet?
Nej, jag använder bara rengöring för att ta bort foundationen och så har jag fuktkräm när jag är torr och på somrarna när jag solar 🙂

Hur matchar man en militärjacka bäst?
Jag är lite ”anti” att matcha jackor då jag tycker att de ska matcha det mesta då det är just en jacka. Jag väljer jacka efter kläder, inte tvärt om. Men om jag skulle säga den bästa matchningen så blir det antingen min personliga favorit med en söt, vit klänning och bara ben eller med en snygg basig höstoutfit med typ svarta stuprör, grått linne, boots osv..

om du fick vad du ville, vad skulle de var då?
Något man kan köpa med pengar eller något som inte går att styra? Köpa hade det varit någon härligt, låååång resa i höst och annars hade jag velat att min familj och närmaste vänner alltid skulle ha det bra och vara lyckliga!

Funderar på att köpa ett par ljusrosa byxor, men hur ska man matcha dom?
Sist jag hade mina matchade jag dem med ett grått linne och en svart skinnjacka men du kan ha dem med i princip vad som helst. Svart, vitt och alla nyanser emellan eller om du vågar, en annan pastellfärg!

Vad använder du för smink? 
Foundation, löspuder, solpuder, concealer, rouge, ögonbrynsfärg och mascara. För att se alla märken och hur jag gör, klicka HÄR.

Hey! Your figure is perfect! What dress size are you?
Hi, and thank you! Small/36 🙂

Bra sätt att få ett ”okej” hår när det ser ut som skit?
En massa torrshampoo och ballerinaknuten.

Hur man sminkar sig sommarsnyggt?
Vågar du så skippa foundation, använd solpuder i pannan, på kindbenen, på hakan och på näsan, använd ett härligt rouge (Tips: Make Up Store’s Must Have) på kinderna, fyll i ögonbrynen ordentligt och måla på lite mascara!

Hej Fanny ! Hälsningar från Finland. Jag absolut äskar din blogg. Jag undrar ,Vad gillar du mest med Stockholm ? Vilka andra städer i Sverige tycker du om mest ? Förlåt min svenska .
Hej och tack! Du skriver ju jättebra svenska 🙂 Det jag älskar mest med Stockholm är själva känslan och att vattnet finns i staden. Sedan alla fina byggnader och mysiga caféer. Det är en väldigt trevlig miljö om man säger så! Annars älskar jag Göteborg där jag också bor på somrarna.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • hej fanny! jag vet att frågestunden är slut men jag vill bara fråga dig, vad skulle du matcha till en jeansväst? blir jätte tacksam för svar.
    Kram 🙂

    Julia 2012-04-19 16:18:18
    Svara
  • Fin blogg=)

    kajsa 2012-04-19 13:20:38 http://www.nattstad.se/ringblomma
    Svara
  • tack*

    lovisa 2012-04-18 17:56:47
    Svara
  • Hej Fanny!
    Jag måste bara be dig, du verkar så sprudlande med idéer och sånt.. jag behöver lite tips på studentpresenter! Jag har både tjejkompisar och pojkvän som tar studenten nu i juni och jag vet inte riktigt vad man kan köpa?! Skulle vara jättesnällt om du ville hjälpa mig att få igång hjärncellerna med lite roliga och fina idéer 🙂 ta för en superbra blogg! kram

    lovisa 2012-04-18 17:56:18
    Svara
  • Jag älskar bilden på dig och din katt. Så somrig, älskar outfiten, sittandes i trädet, du ser så harmonisk ut och katten bara myser! 🙂

    Anna 2012-04-18 14:46:01 http://www.annispannis.spotlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!