SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

Jag är nyfiken på ditt UF. Har det varit roligt, mycket att göra, svårt att komma överens med dem andra osv? Har du några tips angående allt som rör UF osv osv? Tycker det verkar riktigt intressant och det är något jag ska starta nästa år!
Mitt första tips är: Välj det! Det har gjort hela mitt sista år på gymnasiet. Nu är det ju superkul för oss då det går så bra i tävlandet och sånt men även utan det så är det en fantastiskt bra erfarenhet och superroligt. Det har varit jättemycket att göra, vi har varit osams om mycket i gruppen men det har verkligen inte varit några större problem. Ur alla bråk har vi nu blivit en superbra, stark grupp och allt hårt arbete vi har lagt ner har varit värt varenda sekund.

Hur lång är du?
176 cm

Berätta om ett sommarminne?
Alla dagar på vårt sommarställe på västkusten. Sola, bada, äta god mat, umgås med min underbara släkt och bara ha det skönt.

Vad är du mest nöjd mig på dig själv?
Oj. Jag är nöjd med vem jag är som person men om det ska vara utseende så är det väl mina ögon!

Vilka basplagg tycker du man måste ha i sin garderob?
Svarta jeans och en svart kavaj.

Vårens finaste plagg?
Som jag kommer använda? Min vita skinnväst!

Hur mycket shoppar du kläder för per månad
Det varierer jättemycket. Allt från 0-3000 typ.

När började du intressera dig som mest för mode?  vore intressant att veta, och förresten.. jag älskar verkligen din blogg!
Kul att du gillar bloggen! 🙂 Det var nog i och med att jag startade bloggen. Hittade ett gammal inlägg ifrån början där jag skriver (jättearg) att min blogg inte är en modeblogg osv. Men det växte väl fram med tiden så började jag bry mig mer och mer, läsa om trender, följa visningarna vid modeveckorna osv.

jag skall snart till stockholm, nämn 5-6 butiker jag MÅSTE fara till =)
Urban Outfitters, stora Monki i gallerian, Weekday på Drottninggatan, Beyond Retro på Drottninggatan och stora Zara! 🙂

Hur stärker man självförtroendet på bästa sätt?
Jag tror att det handlar mycket om övning och att förstå sitt eget värde. Det kan inte hänga på bekräftelse från andra utan det ska handla om bekräftelse från sig själv. Man får öva och öva på att tänka bort negativa tankar och byta ut dem mot positiva och ha tålamod. Så når man dit tillslut! 🙂

Nämn några plagg som alla ”måste” ha i garderoben i vår
Vita kostymbyxor, vit kavaj, pastellfärgade bas t-shirts, en keps och minst ett plagg i vit spets!

Svarar du på mejl från dina läsare?
Det gör jag alltid! Om det inte är ett vääääldigt orelevant eller konstigt mail. Haha.

dröm resemål? favorit land du besökt? 
Just nu vill jag verkligen besöka Maldiverna, det ser så himla fint ut! Favoritland, skojar du? Det kan jag aldrig välja! Haha. London är ju min favoritstad men länder så blir det USA, Thailand som det var för 10 år sedan eller Filippinerna.

du skrev förut att du hade jätte dåligt hy när du var yngre? hur gjorde du för att den skulle bli bättre och har du någon bild från den tiden? 
Yes! Jag började äta b-vitamintabletter varje morgon vilket jag fortfarande gör som tar bort allt. Tyvärr har jag inga bilder då jag var väldigt duktig med att radera alla bilder som det syntes på.

Vad använder du för parfym?
Flowerbomd Victor&Rolf, Noir Tease Victoria’s Secret, nya Armaniparfymen eller Versace Bright Crystal.

Favoritfärgen på nagelacket?
Vitt, ingen tvekan!

Var det i höstas du bestämde dig för att ”äta nyttigare” ? Jag undrar om du fortfarande gör det, eller om du tänker efter innan du äter något liksom ? 
Yes det var det! Jag äter fortfarande betydligt bättre men inte lika bestämt som då. Det blir lite som det blir men jag väljer alltid det nyttigare alternativet (så länge det är gott), om man säger så 🙂

Jag har ofta så kallade ”fuldagar”. Vad är ditt bästa tips om man har en sådan?
Om det är något jag lärt mig är det att inte ta på sig färgglada kläder när man har fuldag för då känner man sig ännu fulare i jämförelse med alla härliga färger! Haha. Så jag brukar ta på mig enkla kläder, sätta upp håret och köra på en naturlig sminkning. Sedan får man tänka att det verkligen inte är någon annan än man själv som överhuvudtaget ser att man har en fuldag. Tänk själv när din kompis säger att hon/han har fuldag, ser du någon skillnad? Nej, aldrig. Haha.

vart har du köpt din sängram?
Den är ifrån IKEA 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Äääälskar rummet! 😀
    Hur ser din garderob ut föresten? ^^

    linnea! 2012-04-16 22:25:16 http://lneam.blogg.se/
    Svara
  • Jag fullkomligt ÄLSKAR din smak på inredning! 😀

    Anna 2012-04-16 11:18:51 http://www.annispannis.spotlife.se
    Svara
  • Hej fanny! Du sa i inlägget ovan att du äter b-vitamin för att få bättre hy. Jag har inte så bra hy och skulle gärna prova b-vitamin, men vilken b-vitamin är det? Alltså vilket märke och hur mycket kostar det? Kram!!

    Hanna 2012-04-16 11:03:16
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      Svar till Hanna: Sök bara på b-vitamin i sökrutan i menyn så kommer du hitta en massa inlägg om det! 🙂

      Fanny 2012-04-16 11:05:46
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!