FRAMME!

Hej på er! Nu är vi äntligen framme på vårt superfina hotellrum. Riktigt trötta efter att ha rest hela dagen och jag fick inte mer än ett par timmars sömn i natt heller men det är så himla skönt att vara framme! På grund av denna trötthet och att hela Rom verkar halvdött eftersom att det är söndagkväll så har vi beslutat oss för att hålla oss på hotellrummet ikväll. Så nu har vi roomservice på väg, härlig musik spelas i högtalarna, myskläderna är på och datorer, böcker och världens bästa sällskap på sängen. Imorgon blir det shopping och dags att se ”riktiga” Rom för första gången då vi bor några minuter utanför själva centrum.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Åh vad fina bilder!
    Ska till Rom nu i september 🙂
    Vad hette hotellet ni bodde på? Verkar fint och bra..

    Rebecka 2013-03-23 09:06:54 http://www.rebeckamercedes.blogg.se
    Svara
  • Hej! Ert hotell ser riktigt fräscht ut, tänkte fråga vad det heter å hur långt ifrån det ligger själva centrum? =)

    Ellen 2012-04-11 17:39:10
    Svara
  • OO så härligt. Hoppas ni får trevligt=)

    Kajsa 2012-04-09 20:30:53 http://kajsashrna.blogspot.se/
    Svara
  • Men åh vad härligt!

    DAISY 2012-04-09 18:26:05 http://daisykewk.blogg.se
    Svara
  • Om det är shopping ni är ute efter så rekommenderar jag Via Del Corso, ungefär som Drottninggatan i Stockholm! Men var beredda på att det kommer att vara mycket folk och ha på er bekväma skor – för gatan är lååååång! Där finns sminkbutiker, Zara, H&M för att nämna de största och även många andra butiker med mindre märken. De flesta bussarna går dit, annars så är det bara att fråga folk på vägen, men räkna inte med att alla italienare kan prata engelska.. Kan också rekommendera ett ställe som heter MAS, det är som ett enormt lager där man verkligen kan fynda om man vet vad man är ute efter. Lättast att ta sig dit är med spårvagn från Termini, kommer dock inte ihåg vilket nummer men den går på höger sida om Termini, och den åker neråt därifrån och den tar bara några minuter. Sen så får ni ju inte glömma Via Nazionale som är den stora gatan som ligger på gångavstånd från Termini och leder er ner till stadens kärna och många stora sevärdheter som t.ex Colosseum. Hoppas ni får det gött i världens finaste stad! Kram på er!

    Maja 2012-04-08 22:22:34
    Svara
  • Ser ju inte lite härligt ut… åh! Njut nu Fanny, det är du verkligen värd. Du äger & din blogg har verkligen betytt mycket för mig i flera år nu. Ville bara säga det.<3 Kram!

    Sofia 2012-04-08 22:01:50
    Svara
  • Vill också åka till Rom!

    My Fransson 2012-04-08 21:11:12 http://myyfransson.blogg.se
    Svara
  • Åh så himla avundsjuk på dig!

    My Fransson 2012-04-08 21:10:48 http://myyfransson.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!