DAGENS FRÅGA

Hei Fanny! Ej elska bloggen din å e alltid oppdatert. Men sida ej e ifra Norge så veit ikkje ej korleis alt fungera i den Svenske skulen. Ej veit også at du he fleire norske lesera (blandt anna mine venna!) Så kanskje du kunne tatt ditte som dagens fråga? Ka e egentlig ”studentskiva”? Helsing norsk fan♥

Svar: Hejsan och gud vad kul att du tycker om bloggen! Studenskivor är något vi har i Stockholm istället för en studentbal. Klasser eller kompisgäng kan hyra en klubb-lokal där man har en fest med ett tema och bjuder in alla sina vänner. Innan så har man även en middag med sin familj och sina närmaste. Vi hade vår studentskiva igår på Rose med ”bokstavstema” där man skulle klä ut sig till något på sin första bokstav. Man skulle kunna säga att det är som en liten uppvärmning till själva studentfirandet, den näst största kvällen för att fira sina 13 år i skolan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!