PENDELSTOPP

Hej på er! Jag kom aldrig iväg till stan imorse då det är något knas i pendeltågstrafiken så att inte ett enda tåg gick så istället gick jag på en långpromenad med Emelie och fixade med lite annat smått. Nu har tillfixningen inför skivan börjat. Det är helt sjukt att det är MIN EGEN studenskiva jag ska på och att jag faktiskt går mina sista veckor i skolan. Nej, nu ska flygkaptenskläderna på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hei Fanny!

  Ej elska bloggen din å e alltid oppdatert. Men sida ej e ifra Norge så veit ikkje ej korleis alt fungera i den Svenske skulen. Ej veit også at du he fleire norske lesera (blandt anna mine venna!) Så kanskje du kunne tatt ditte som dagens fråga?

  Ka e egentlig ”studentskiva”?

  Helsing norsk fan♥

  Marthe Sofie 2012-03-27 17:35:06 http://msophie.blogg.no
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!